CONTACT

“Waar een wil is, is een weg” – Kirsten

Kirsten Lofers Adema is eigenaresse van deze blog en alle gepubliceerde content is door Kirsten toegevoegd (tenzij anders aangegeven).

#Girlontherun staat altijd open voor leuke (betaalde) samenwerkingen, zoals het participeren aan events, het bezoeken & filmen van mooie locaties, het testen & reviewen van nieuwe producten of het bijzijn tijdens lanceringen of bijeenkomsten van nieuwe trends & ontwikkelingen.

Heeft jouw bedrijf of merk iets interessants voor Girlontherun.nl? Schroom dan niet en neem even contact op met Kirsten door te mailen naar:  info@girlontherun.nl

Of vul het volgende contactformulier even in:

7 Comments

 • Reply
  Annemieke
  6 december 2013 at 09:52

  ik heb net je hele blog bekeken. Je hebt echt schrijvers talent!!
  Fijn om je weer zo blij te zien en vol energie.
  Ik heb dan wel geen face-book maar ik blijf je volgen. Super hoor!! xxxx

  • Reply
   Girlontherun
   6 december 2013 at 09:55

   Dankjewel! Wat lief van je! :)

 • Reply
  Maarten
  21 december 2014 at 13:23

  Mooie site. Vraagje, jij hebt een Tomtom om. Vind je die goed of adviseer je een andere ? Doe nu alles met mijn mobieltje maar vind ik niet ideaal. Hoop dat je wilt reageren. Bvd. Groeten Maarten

  • Reply
   Girlontherun
   21 december 2014 at 18:53

   Hoi Maarten,
   Begrijp ik helemaal, je telefoon is inderdaad niet ideaal. Vooral met pauzeren of stoppen etc. Je hebt heel veel horloges, ik ben heel tevreden over de TomTom met ingebouwde hartslag, maar het is net wat je belangrijk vindt en gaat gebruiken. Want wil je hem alleen voor hardlopen? Of ook voor fietsen & zwemmen? Wil je je hartslag gebruiken? Met of zonder hartslagband? En wat wil je allemaal kunnen zien? Wil je hem synchroniseren met een bepaalde apps? Dat zijn allemaal punten die belangrijk zijn bij je keuze.

   Zelf vind ik, naast de TomTom Multisport Cardio, de Polar M400 ook een fijn horloge, of kijk eens naar een Garmin Forerunner, die heeft een hele mooie lijn met goede horloges!

   Succes!

 • Reply
  Roan
  14 februari 2015 at 18:23

  Beste Kirsten,

  Als eerste wil ik graag mijn complimenten maken over je site, heel erg leuk en zeker zo inspirerend.
  Hopelijk heb jij een tip voor mij, ik ben volledig afgetraind alleen helaas de conditie blijft achter. Wat zou jij adviseren om een conditie op te bouwen en te genieten van het hardlopen. Doel is wel om dit jaar nog een halve of misschien zelfs een hele marathon te lopen.
  Hoe train jij bijvoorbeeld??

  In afwachting van je reactie.

  Groetjes,
  Roan

  • Reply
   Girlontherun
   15 februari 2015 at 17:14

   Hoi Roan,

   Wauw, bedankt voor het mooie compliment!!
   Even denken, met afgetraind denk ik dat je veel in de sportschool staat met krachttraining? Ik zou eens beginnen met cardio, probeer het te combineren, stap op de loopband. Als rennen niet gaat, eerst heuvel op snel wandelen. Ook kun je met je krachttraining met lichtere gewichten meer herhalingen gaan doen, zo train je ook een stukje uithoudingsvermogen en conditie!

   Ik zou voor dit jaar aan de slag gaan voor een halve, eerst ervaring op doen en bekijken hoe het je bevalt, want het is zonde als je jezelf kapot loopt op een marathon! Voor de halve zou ik beginnen met het trainen richting een 10 kilometer. Wanneer je die goed onder de knie hebt kun je doortrainen tot aan de 17 km, de rest red je meestal wel op karakter. Maar als je echt persoonlijk en goed onderbouwd advies wilt hebben, zou ik eens in je omgeving op zoek gaan naar sporters/trainers/loopverenigingen die eventueel een schema voor je kunnen maken!

   Heel blijven is het allerbelangrijkste. Niet overhaasten in een marathon, wanneer je merkt dat het je super gemakkelijk afgaat met het trainen, kun je dat altijd nog beslissen!

   Ik wens je onwijs veel succes, ben benieuwd hoe het je vergaat. Geef je af en toe een update in een reactie? Heel veel succes en vooral: loopplezier!!

   Groetjes,
   Girlontherun, Kirsten

 • Reply
  Anne Marie
  23 mei 2015 at 18:55

  Hi,
  Ik heb je site al een paar joker bekeken en vind het echt leuk! Ik lees dat je ook gaat beginnen met trainen voor een marathon. Ik heb met een vriendin in 2013 mijn eerste marathon gelopen (in NY). Echt geweldig. We gaan nu trainen voor onze 2e marathon….in Amsterdam! Ik zal daarom met interesse jouw schema en ervaringen lezen.
  Aangezien ik ook altijd geïnteresseerd ben in (betaalbare) hardloopkleding viel mijn oog op jouw truitje met lange mouwen (foto waar je op je horloge kijkt)…waar is dit truitje te koop?
  Veel succes met de training en ik lees graag mee!

 • Leave a Reply