DIARY

Girlontherun is back online!!!

1909574_728339680601368_3563124610215700868_n

*Pling* doet het in je inbox. Mijn hoofd verschijnt mega groot in je scherm. (Sorry!) En dan: Een update op www.girlontherun.nl. Huh.. hoe kan dat nou? Of… misschien kwam je wel toevallig even neuzen op de blog. Hoe dan ook… goed nieuws: Girlontherun is namelijk terug! :) :)  Ben je benieuwd naar de ‘hoe&wat’ hierachter? Well, let me explain…

 

Afgelopen zomer

Zoals je waarschijnlijk wel weet, besloot ik in augustus om te stoppen met bloggen op Girlontherun. Het afronden van mijn studie, het werken ernaast, het vele sporten & nog een poging doen om een sociaal leven te behouden… die combinatie… die brak mij op. Het werd teveel. Voor 4 maanden liet ik mijn blog helemaal links liggen. Nam ik als ware ‘afscheid’ van  jullie, de perscontacten en deed ik dat zelfs via de krant. In die 4 maanden tijd is er onwijs veel veranderd.

Allemaal feestjes

Zo heb ik inmiddels een full-time baan gevonden waarbij ik de sales & marketing coördineer (super tof!!). Woon ik nog steeds thuis (maar zijn mijn vriend en ik regelmatig aan het binnenkijken in leuke huisjes). Heb ik mijn diploma dus in de pocket (en gevierd met veel champagne) en ben ik inmiddels weer braaf (minimaal) 3x in de week aan het sporten.

Oftewel: De rust is iets wedergekeerd in mijn drukke koppie en zo bekroop mij weer die tinteling… De tinteling om te schrijven. De tinteling om online te kletsen met andere mensen. De tinteling om toch verder te gaan met Girlontherun. Na een paar keer stiekem inloggen, ontdekte ik dat er dagelijks nog honderden(!!) mensen op Girlontherun terecht komen via oude posts.  Dit, in combinatie met de vele lieve likes & reacties die ik nog krijg op mijn socialmedia-accounts en de drang om weer te bloggen, gaf de doorslag voor mij: Girlontherun moest terug komen!

Vernieuwd

En zoals je ziet is er qua lay-out wat veranderd. Ook de insteek is iets anders dan je gewend was van mij. Zo zal je nu af en toe ook een blog voorbij zien komen over de reisjes die ik maak of interieur gerichte dingetjes. Running blijf de focus (dat is wat ik nu eenmaal het meeste doe), maar er is meer. Girlontherun rent niet alleen in hardloopschoenen, maar ook door het leven, door verschillende landen en… door huisjes.  Naast de bekende blogs, komen er ook vlogs! Het zijn er op dit moment nog niet zoveel, maar ik hoop dat er nog veel meer gaan komen. (Side note: Ik ga je niet belasten met mijn private stories en uren lang de oren van je hoofd kletsen. Maar… ik ga je wel meenemen op toffe bestemmingen, tijdens het hardlopen of fietsen & wie weet waar allemaal nog wel meer!)

Ik ga je nu niet plechtig beloven dat er iedere dag een nieuwe blog online staat, daarvoor ben ik op dit moment met teveel dingen bezig. Echter, ik beloof je wel dat wanneer er iets online komt… ik er al mijn passie & liefde in heb gestoken! Dus wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte! (Op de home-page kun je je e-mail adres invullen) Thanku!!

Ik vind het allemaal best wel weer spannend, maar ik heb er bovenal weer ontzettend veel zin in!!! Dus: Op naar vele avonturen in het binnen- en buitenland!!

Tot snel?:)

Liefs, Girlontherun

Volg Girlontherun ook op YoutubeInstagramFacebook & Bloglovin!:)

PS: Bekijk hier mijn allereerste probeersel vlog van het mountainbiken in Winterberg afgelopen oktober! :)
Ik ben benieuwd wat je reactie is!!

PPS: Ben jij, net als ik, gek van hardlopen? En deins je niet terug voor een uitdaging?
Houd dan Girlontherun in de gaten, want binnenkort trap ik af met een keileuke winactie voor een supertof evenement! :)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Linda
  24 februari 2016 at 17:53

  Jeej welkom terug Kirsten!!!

  • Reply
   Girlontherun
   24 februari 2016 at 20:11

   Dankjewel Linda!!

 • Reply
  Sonja Diane
  24 februari 2016 at 20:15

  Welcome back! Heel veel (hernieuwd!) plezier met bloggen en vloggen!

  • Reply
   Girlontherun
   28 februari 2016 at 09:44

   Dankjewel lieve Sonja!!

 • Reply
  Josianne
  25 februari 2016 at 07:06

  Yay! Welcome back! Ik ben benieuwd naar alles wat je gaat posten, heel leuk :)

  • Reply
   Girlontherun
   28 februari 2016 at 09:45

   Ah thanks Josianne! Lief :)

 • Reply
  Yvonne
  25 februari 2016 at 16:23

  Heel leuk!!

  • Reply
   Girlontherun
   28 februari 2016 at 09:45

   Yeay!! :)

 • Reply
  Miranda
  27 februari 2016 at 18:48

  Jaa joepie! Welkom terug!!!

  • Reply
   Girlontherun
   28 februari 2016 at 09:45

   Dankjewel lieve Miranda!! :D

 • Reply
  Marissa
  29 februari 2016 at 07:27

  Super leuk dat je weer blogt! :)

 • Reply
  Marissa
  29 februari 2016 at 10:37

  Super leuk dat je weer blogt!

  • Reply
   Marissa
   29 februari 2016 at 10:39

   Haha ik dacht dat het via mn telefoon niet was gelukt ;) dus dubbele mag je afkeuren hoor!

  Leave a Reply