EVENTS RUNNING VLOG

RUN UPDATE: VLOG ZANDVOORT CIRCUIT RUN, GEWOON LEKKER TRAINEN & WINNAAR WINACTIE

Vandaag even een terug blik op de afgelopen week. Want dat was mij er eentje! Lees/kijk je mee? 

(Vergeet niet om de video instellingen op HD te zetten!) 

Woops! Wat vliegt de tijd toch! Vorige week zondag liep ik nog een dik vet PR op de 5 kilometer. En afgelopen week heb ik, welgeteld, 1 keer mijn hardloopschoenen aangetrokken. Shame on me.  Maar ach, soms zijn die weekjes ook even nodig, toch? Want wat was het vet vorig week:

Samen met mijn vriend werd ik uitgenodigd voor de Zandvoort Circuit Run. Een evenement waar ik dit jaar al voor de vijfde (!!) keer aan mee deed. Zelfs voor mijn blog was ik al in Zandvoort te vinden hihi. En ook dit jaar was ik weer door het dolle heen. Samen met o.a. Mari, Gabriella, Andrea, Patricia en Manon vlogen we over het circuit in onze toffe Odlo outfit. (Ik ben verliefd op je het jasje en de sportbeha!) En toen mijn vriend even later ook nog met een PR over de finish van de 12km kwam, kon mijn dag helemaal niet meer stuk. Zelfs de file met de auto van bijna een uur om Zandvoort uit te rijden, kon ons niet meer uit het veld slaan.

Een ding is zeker: volgend jaar sta ik weer aan de start!

Benieuwd naar hoe het die dag ging? Bekijk dan de VLOG hierboven! Werkt hij niet? Klik hier. En word meteen even lid van mijn kanaal! :)

Gewoon lekker trainen
Maar na de Zandvoort Circuit Run raakte ik even in een soort dipje. Hoewel het gekke is: Ik heb het helemaal niet als een dip ervaren. Maar met de PR binnen gesleept en drukke dagen op het werk, kwam het er gewoon even niet van om energie op te brengen om ook nog naar de sportschool te gaan of mijn hardloopschoenen aan te trekken. Super stom! Tot het einde van de week naderde en mijn benen ein-de-lijk weer onrustig werden. Dus liep ik gisteren op 1ste Paasdag nog heerlijk door het Streekbos, en met af en toe een zonnetje was het zelfs behoorlijk warm. Na 8 kilometer deels onverhard gelopen te hebben, schoof ik moe en voldaan  heerlijk aan voor een kop koffie in het nabijgelegen restaurant. De perfecte (Paas)Zondag als je het mij vraagt.

Voor aankomende week (deze week inmiddels, deze maandag voelt nog een beetje als weekend..) Staan er wel weer meer trainingen op de agenda. Met nog 4-5 weken tot de Fisherman’s Friend StrongmanRun in Rotterdam, wordt het tijd om eens wat krachtoefeningen toe te voegen aan mijn sportroutine. Op naar de sportschool dus! :) Ennuh,  dat event brengt mij tot de winnaar van de winactie!

Winnaars winactie:
Oh, wat vond ik het lastig! Zulke leuke antwoorden en dan moeten kiezen… Ik heb het mijzelf iets makkelijker gemaakt een lootjes getrokken. En daaruit kwam als winnaar…  Meike! Enjoy! Stuur je mij even een mailtje via info@girlontherun.nl? Dan zorg ik dat jij en je zusje allebei een startbewijs ontvangen. :) Veel plezier ermee!

 

Ik ga nu nog even heerlijk genieten van deze laatste vrije dag, voor de werkweek weer begint.
Heb jij nog met Pasen gelopen?

 

lief-girlontherun1

Volg Girlontherun ook op YoutubeInstagramFacebook & Bloglovin!:)

PS: Gebruik #GIRLONTHERUNNL of tag @GirlonterunNL in je social media zodat ik je gemakkelijk kan volgen, vind ik leuk! <3

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Meike Prins
    28 maart 2016 at 12:49

    Wat leuk dat ik de kaartjes gewonnen heb! ? dank je wel!
    Ik heb gister 5 km gelopen, was best weer lekker ondanks de regen. Fijne 2e Paasdag!

  • Leave a Reply