2DAY'S POSTS DIARY RUNNING

Weekupdate: Buiten spel, maar niet langs de zijlijn

Hèhè daar is ze eindelijk weer. Sorry! Maar ik was even met mijn hoofd met andere dingen bezig en daardoor viel het eventjes stil. Maar wees gerust: Je kunt vanaf nu weer minimaal 5x in de week updates verwachten! :) Wanneer je mij naast mijn blog ook een beetje volgt via Instagram of Facebook, dan weet je het vast al; ik mag eventjes niet hardlopen. De uitspraak is gedaan: Ik sta tijdelijk buiten spel, maar toekijken vanaf de zijlijn is er  zeker niet bij. Een week niet hardlopen is de eerste stap, daarna kijken we verder of we al iets kunnen beginnen met hardlopen of nog niet. Echter, stilzitten en niks doen staat niet op de planning. Nee, de trainingsuren halveren misschien, maar ze worden wel netjes uitgevoerd. Waar dan? Nou, in de sportschool. En dan met name in het krachthonk. En ik kan je zeggen: Ik vermaak mij prima!!

Het is namelijk best verfrissend, eerder stond ik ookal in het krachthonk hoor, maar iets minder fanatiek. Nu moet ik mijzelf na 2 uur echt de sportschool uit slepen, omdat er simpelweg meer dingen op de agenda staan. Inmiddels zijn er alweer 4,5 dag verstreken sinds die uitspraak van dinsdag en ik merk dat mijn knie al flink aan het herstellen is. Wanneer ik voldoende rust houdt en mij enkel uitleef in de sportschool, wordt de last steeds minder. En dat is een hele opluchting. Als dit zo nog even doorzet kan ik heel misschien aan het einde van volgende week wel weer heel voorzichtig beginnen met hardlopen!!

Ach, niet op de zaken vooruit lopen. Niet te vroeg juichen.  Op dit moment vermaak ik mij prima in de sportschool met extra oefeningen voor mijn knie en een routine waarbij ik langzaam mijn gewichten iets zwaarder kan zetten. En wie weet brengt deze periode van rust (ik heb ineens veel meer vrije tijd!) wel heel veel positieve dingen met zich mee. Ik sta dan misschien even buitenspel, maar no way dat ik ga toekijken langs de zijlijn. We doen het gewoon even anders! Ennuh.. 25 januari zal ik gewoon aan de start staan an de 10 kilometer. Net zoals gepland!

Morgen ochtend sta ik weer om 08:00 in de sportschool en ik heb er zin in.
Hoe ga jij dit jaar nog even knallend afsluiten?

 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

Foto: Jasmine Janissen

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maxime
  21 december 2014 at 18:44

  Fijn dat het alweer wat beter gaat! 1-2 weken niet hardlopen is gelukkig nog wel te overzien

  • Reply
   Girlontherun
   21 december 2014 at 18:55

   Dankjewel en dat is precies wat ik zelf ook dacht! Dit ga ik overleven hihi!

 • Reply
  Sylvahna
  22 december 2014 at 18:04

  Ahh, heel veel sterkte meis!
  Je komt er hartstikke goed doorheen zo te zien :-)
  Alvast heel veel succes 25 januari!

  • Reply
   Girlontherun
   23 december 2014 at 17:40

   Dankjewel Sylvhana!!

 • Reply
  Erlinde
  23 december 2014 at 17:19

  Gelukkig gaat het al wat beter door de rust en hoef je je op sportief gebied niet te vervelen :-) Weet je wat er mis is met de knie?

  • Reply
   Girlontherun
   23 december 2014 at 17:40

   Heey Erlinde, ja het komt neer op een ontsteking van mn buiten band in mijn knie, dus dat zou heel snel kunnen herstellen, mits het voldoende rust & beweging krijgt! Dankjewel! Lief van je!

  Leave a Reply