2DAY'S POSTS Dam tot Damloop

Dam Tot Damloop Race Update

Wauw, het was vet, het was gaaf en vooral: afzien. Met de zon in de lucht, het fijne windje en het te gekke publiek aan de zijlijn was het een onvergetelijke 30ste editie van de Dam tot Damloop. En ik mocht erbij zijn! Mijn doel? Onder de 1 uur en 20 minuten finishen. En ik kan je verklappen..

Dat is meer dan gelukt!! Met een tijd van 1 uur 18 minuten en 50 seconden ben ik over de finish gekomen. En die had niet nog een paar kilometer verderop moeten liggen, want ik was echt op! Maar jeetje,  wat  voelde dat goed. Het 5 weken er naar toe trainen heeft haar vruchten afgeworpen. Eindelijk viel de angst : heb ik mijzelf te snel ingeschat? van me af. Want het is gelukt en nog sneller ook!

Het uitgebreide race verslag verschijnt aankomende week, want op dit moment is het hoogtijd om lekker vroeg onder de wol te kruipen. Mijn beentjes zullen ongetwijfeld even moeten herstellen en daar kunnen we maar beter zo snel mogelijk mee beginnen. Want hé, je begrijpt. Aankomende week ga ik natuurlijk weer nieuwe doelen opstellen én even aankloppen bij mijn top trainer voor een bijpassend schema. Ik kijk er al naar uit! Maar nu eerst: Slapen!

Jullie hebben ook onwijs goed gelopen! Wauw wat een prestaties, nogmaals van Harte Gefeliciteerd (wanneer ik dat nog niet online had gedaan). Geniet van dit heerlijke gevoel en pak je rust eventjes :)

Wat deed jij deze zondag en hoe ging het?

Liefs, Girlontherun
Kirsten

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linda
  21 september 2014 at 19:22

  het was te gek! Ben benieuwd naar je verhaal.

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:12

   Dat was het zeker! Echt heel gaaf! Die komt snel online :)

 • Reply
  Marjolein
  22 september 2014 at 11:41

  Echt super goed zeg! Altijd fijn als trainen zich uitbetaald!
  Zelf liep ik 1.21.45, ben ik ook heel tevreden mee aangezien ik de laatste maanden niet goed heb kunnen trainen. Heb echt een hele leuke dag gehad, wat een super wedstrijd :)!

 • Reply
  Chantal
  22 september 2014 at 12:50

  gefeliciteerd mooie prestatie, ik liep zaterdag de night editie 4mile bleek geen 6.4 maar 6.9km te zijn. Met mijn tong op mn schoenen in 43.23, nieuw pr. ook geweldig publiek en heel veel muziek. erg leuk

 • Reply
  sierd
  22 september 2014 at 14:03

  Heb jou gewoon gezien, duurde ff voordat het kwartje viel bij jou haha…..ben ik zo anders in het echt? Of waren het de zenuwen voor de wedstrijd?

  was leuk je gezien te hebben in ieder geval

  liefs,

  Sierd

 • Reply
  Esther
  23 september 2014 at 11:07

  Wat een mooie tijd! Ik heb ‘m wel uitgelopen maar het ging niet van harte.

 • Leave a Reply