2DAY'S POSTS Dam tot Damloop

Damloop Diary : Keuzes Maken

Oké, ik val maar meteen met de deur in huis. Ik hou niet zo van keuzes maken. Eigenlijk heb ik er stiekem zelfs een hekel aan. En nu zo vlak voor de Dam tot Dam moet ik zoveel keuzes maken. En ik hou er zó niet van, dat ik mijn frustratie even met jullie moet delen. Help je me?

Kleding
Eerst gingen er waarschuwingen uit over hoge temperaturen en dat we moesten oppassen met de warmte. Nu lees ik hier & daar dat het waarschijnlijk kan gaan regenen én de temperatuur met 2 graden gedaald is. Morgen staat er waarschijnlijk wéér wat anders op de planning en op de dag zelf zal er wel spontaan een hittegolf beginnen. Als er iemand niet van keuzes maken houdt, dan ben ik niet de enige, maar kan ik Moeder Natuur flink de hand schudden.

Zo wispelturig als ze is, zo lastig maakt ze het mij om dé juiste outfit uit te kiezen. Ga ik voor kleur? Of kies ik voor zwart? Ga ik voor een hemdje? En ga ik dan voor Craft (extra ademend) of gewoon van de h&m (normaal stofje)?  Of een shirtje met iets langer mouw? Of juist met een kort mouwtje? Ja echt, deze gedachten doorkruisen allemaal mijn hoofd. En dan houd ik nog de helft voor mijzelf.

Afijn, op de ochtend zelf zal ik het weerbericht bekijken, even een stapje  buiten doen om te ‘voelen’ en uiteindelijk aan de start verschijnen in mijn allereerst verzonnen outfit.

Afstand
Wil je nog meer weten over hoe slecht ik in keuzes maken ben? Nou, ik wil eigenlijk altijd alles. Dus als iemand mij vraagt: wat zijn je doelen na de Damloop? Dan komt er een waterval los. Enkele voorbeelden: Nou, het liefst een snelle 10 en ook een snelle 5. En oja, eigenlijk ook een snelle 1500 meter en stiekem wil ik ook wel sprinten. Dus.. Eenmaal mijn keuze gemaakt, ga ik er ook volledig voor, maar er zit wel een voortraject aan vast.

Verder ga ik je niet meer lastig vallen met mijn besluiteloosheid, want dat is helemaal niet leuk zo vlak voor de Damloop. Maar ik ben wel blij dat ik even mijn keuzestress bij je kwijt kan, alleen al het delen met je maakt mij al rustiger. (Weet jij al wat je aantrekt? Of schiet je door mij nu in de keuzestress? In dat geval: Sorry!)

Morgen ben ik de hele dag aan het werk in de winkel en vanaf 19:00 in de avond voor een andere job op een wel hele bijzondere locatie. Want naast dat ik zélf de Dam tot Damloop ren, kun je mij ook spotten langs de zijlijn bij de Dam by Night. Deze keer niet om mee te rennen, maar omdat ik daar leuke momenten ga vastleggen voor de organisatie. Afijn, de kans dat er morgen nog een blog verschijnt is daardoor eigenlijk heel klein, maar wie weet vind ik een gaatje tussen de jobs door.

Mocht dat niet meer lukken, dan wens ik jullie bij deze onwijs veel succes, plezier en lekker (!) weer toe tijdens de Damloop! Hopelijk behaalt iedereen zijn of haar doelen zondag en verschijnen er weer heel veel happy faces op Instagram! Ook als het wél heel warm is: Vergeet je doelen, GENIET!

Ennuh.. als je me ziet? Trek me aan mijn mouw, roep mijn naam of geef me een por, ik vind het namelijk te gek om jullie in het echt te zien!

Tegen welke keuzes loop jij aan in de richting van een loopevenement?
Liefs, Girlontherun
Kirsten

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Gabriëlla
  20 september 2014 at 07:50

  Whahahahahhaa die kledingkeuzestress…. Heeeeel herkenbaar… Alleen bij mij gaat het erom… Welk hempje zal ik aantrekken… (Want ik ga er nog steeds vanuit dat het warm wordt). En ga ik wel of niet eigen water meenemen (loop nooit meer wedstrijden met water, maar nu ik een camelbag heb is dat iets fijner dan een belt, maar heb er nooit mee met wedstrijdje mee gelopen… Maar ja er staat ook water langs het parcour).
  Veel succes en meis en wie weet tot vanavond en morgen
  X

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:03

   Haha gelukkig, ik ben dus niet de enigste! ;) Wat heb je uiteindeijk voor keuzes gemaakt? Je tijd was echt top zag ik op Instagram!

 • Reply
  marleen
  20 september 2014 at 08:27

  ik heb een shirtje van Pathé met vrij lange korte mouwtjes (ja :P) ik trek denk een hemd van h&m eronder aan met mijn startnummer daarop en dan trek ik het shirt uit en hang ik hem aan mijn spibelt haha

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:03

   Hahaha, heel erg slim!

 • Reply
  Marjolein
  20 september 2014 at 09:02

  Ik weet nog niet hoe ik dat ga doen, heb het idee dat het om half 11 ’s ochtends ook nog niet heel warm is (en wil niet te koud worden in het startvak), dus misschien proberen om nog iets aan mijn vriend te geven snel. Verder gewoon een gekleurde sportbh, h&m zwart tijgerprint hemdje (die jij in het oranje hebt haha) en craft broekje! Succes!

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:05

   Dan heb je een hele verstandige keuze gemaakt! Want het was behoorlijk warm, hoe ging het??

 • Reply
  Jolien
  20 september 2014 at 14:02

  Oehh met die weersverandering ben ik eigenlijk wel blij!! :) Ik hou wel van een buitje tijdens het lopen ;) hoelaat moet je starten? Ik loop businessloop dus kleine kans dat ik je tegenkom denk ik maar in elk geval heel veel succes!! :)

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:06

   Helaas, we zijn elkaar niet tegen gekomen. Hoe ging het? Geen buitjes helaas, maar een prachtig zonnetje. Had je er nog last van?

 • Reply
  chantal
  20 september 2014 at 14:19

  Ik doe vanavond het gele shirt van de by night loop aan dat is al makkelijk en een short wel lastig met dit weer want het kan regenen of benauwd zijn. Maar als ik jou was zou ik voor het oranje setje gaan lekker opvallend en niet te heet.

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:07

   Het was gisteren inderdaad wat vreemd weer, maar je keuze was goed! Was een mooi gezicht om al die gele shirtjes te zien rennen! Heb je lekker gelopen?

 • Reply
  Bob
  20 september 2014 at 19:29

  Succes kirsten,

  Volgend jaar doe ik ook mee (nu een lichte blessure, maar wel donderdag de #gemeentemarathon (estafette he ;). Leuk interview op AT5!!

  • Reply
   Girlontherun
   21 september 2014 at 20:11

   Hoi Bob, wat leuk! Veel succes donderdag! & Dankjewel :) Was ook erg leuk om te doen, had wel de zenuwen hoor ;)

  Leave a Reply