2DAY'S POSTS DIARY

DIARY | Dit moet een zondag zijn

 

Zondag 2 februari, een zonnetje straalt alsof het voorjaar is en de vogels doen vrolijk mee. Zelfs de terrasjes stromen vol zodat iedereen zich even in de waan kan laten dat het een zomerse dag is. Eén met mutsen en winterjassen. Dat dan weer wel

En om 1 uur stapte ik zelf naar buiten. De temperatuur was net zo aangenaam als dat het eruit zag. Ook de vogels en zon steunde mij, vandaag was het tijd voor een rustige duurloop. Eenmaal in de polder bracht de wind even een realiteits check met zich mee, helaas, het is inderdaad geen zomer. Maar om te zien dat mensen spontaan op de racefiets stappen, massaal aan de wandel slaan (kwam hele clubjes tegen) en het verkeer vol stroomt richting het centrum, dat geeft mij dan wel weer een vrolijk gevoel.

Toen ik het windje in de rug kreeg brak het zweet mij uit. Wat een verschil! Blij als een kind zodra ik een stukje schaduw tegen kwam of weer even van hoek kon draaien voor tegenwind. Het lopen ging bijzonder soepel, af en toe even mijn looptechniek bijschaven, maar het ging fijn. Een grote glimlach en regelmatig een runnershigh.

Eenmaal thuis stortte ik tevreden op de bank. Over nog geen uur zou ik heerlijk op het terras zitten met mijn beste vriendin en zouden wij spontaan plannen voor de zomervakantie gaan maken. Gewoon omdat het zomer gevoel zo fijn voelt. Dit moet een zondag zijn… :)

Liefs, Kirsten

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ingrid
  2 februari 2014 at 19:15

  Wat heb jij goed hardgelopen zeg!
  Ik ben deze ochtend ook gaan hardlopen en er was inderdaad veel wind! Maar het leuke is dat je ook moet terugkeren en dan wind in de rug hebt! :D
  Fijne zondag nog!

 • Reply
  Rosalie
  2 februari 2014 at 19:58

  Ja het was het echt heerlijk weer, helaas ben ik niet gaan hardlopen vandaag want er was familie op bezoek ( dat is ook al sporten hé ;) ). Maar ik ga morgen lekker een rondje Sloterplas lopen. Hopelijk staat er dan ook een lekker zonnetje.

 • Leave a Reply