2DAY'S POSTS DIARY

Diary | Drukker dan druk update

Hé, daar is ze weer. En deze keer met een diary update, want volgens mij ben ik die jullie wel flink verschuldigd!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; SORRY! En nee, je hebt helemaal niets aan mijn spijtbetuigingen. Dat weet ik ook. Maar mijn agenda stroomt over en als er één ding is dat ik geleerd heb als gepassioneerd blogger dan is het wel dit: Wil ik het volhouden, dan moet ik in balans blijven. En die balans ligt de laatste tijd meer op mijn werk dan op mijn blog. En als verslaafde aan hardlopen, wil ook dat niet inruilen om achter mijn laptop te kruipen. Gevolg: Maar één keer per week een blog. En misschien mis je mij niet, maar ik het bloggen wel ontzettend! :-(

Maar waar ben je dan zo druk mee?
Misschien heb je het wel vernomen, maar sinds 3 weken heb ik mijn plekje veroverd op de redactie van het gaafste magazine ooit: Runner’s World. Daar ondersteun ik de online manager en probeer ik tegelijk een flink onderzoek van de grond te krijgen. En dat laatste is ook precies waar ik zo druk mee ben, over 2,5 maand (13 mei) dient mijn eindscriptie bij de examencommissie te liggen. Dat moet mij het diploma opleveren waar ik al bijna 4 jaar voor studeer. En dat ik dat bij Runner’s World magazine kan doen is natuurlijk de kers op de slagroomtaart. Simpelweg te gek! Dit alles neemt vier hele dagen in beslag.

Daarnaast heb ik nog de allertofste bijbaan in de Runnersworld winkel, 2 dagen in de week meet ik klanten de juiste schoenen aan, mag ik ze helpen bij het shoppen van toffe outfits en delen we onze passie: hardlopen. En hoewel vele studenten hun bijbaantje even on hold zetten, begrijp je dat ik dat  niet doe. Het voelt namelijk niet als werken, maar het brengt het totaal wel op 6 dagen in de week werken, met vaak nog een koopavond erbij en soms zelfs een koopzondag.

En dan hebben we nog het hardlopen. De mooiste sport die er is, de reden dat jij dit leest. Eindelijk mag ik weer, kan ik weer. Mijn benen doen het goed, mijn conditie bouwt weer op en ik hoop over een maandje weer op oud niveau te zijn. Maar ook daarvoor wordt 3-4 keer getraind in de week.

Als laatste is daar nog mijn blog en die is door het bovenstaande een beetje op een laag pitje komen te staan. Er liggen nog behoorlijk wat leuke producten te wachten op een review, samenwerkingen die vaart nodig hebben en een hoop ideeën die nog op papier moeten komen.

Maar, ik ga het niet overhaasten. De avondjes op de bank of de momenten samen met mijn vrienden of familie zijn namelijk ook heel waardevol, en ik denk zomaar dat jullie dat wel kunnen begrijpen.

Dus: Je hoeft niet bang te zijn dat er geen updates meer komen!! Soms duurt het gewoon even wat langer. Door alle drukte moet ik extra alert blijven dat ik ook mijn chille offline-momentjes pak. En dat wilde ik graag even met je delen, gewoon zodat je misschien een beetje snapt hoe het zit :)

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

Foto: Jasmine Janissen

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Gabriëlla
  23 februari 2015 at 20:29

  Gelijk heb je meis! Dan maar wat minder op de blog maar er zijn nu even wat belangrijkere dingen om te doen. Balans is The key! Succes Meis x

 • Reply
  Anita Stam
  23 februari 2015 at 20:55

  heel goed bezig hoor! begrijpelijk! zet m op…

 • Reply
  Erlinde
  23 februari 2015 at 21:08

  Dat zijn allemaal super leuke dingen naast je blog. En nee.. natuurlijk kun je niet alles tegelijk. Gelukkig blijven de updates komen. Ik houd je in de gaten ;-). Succes!

 • Reply
  marleen
  23 februari 2015 at 21:11

  super druk! maar zooooo leuk :D succes ermee!

 • Reply
  Nathalie
  23 februari 2015 at 22:33

  Wauw wat een droom stage!! Heel veel succes met je onderzoek!

 • Reply
  Lotte
  24 februari 2015 at 07:50

  Meis, ben echt mega blij voor je met je toffe bezigheden! En snap helemaal dat je daardoor even minder online bent! Geniet van alle mooie momenten en mega veel succes met je scriptie! Enne.. ik hoor wel wanneer we weer een keer een duurloopje kunnen doen ;)

 • Leave a Reply