2DAY'S POSTS DIARY

DIARY | Een korte winterslaap om het nieuwe jaar vol energie in te rennen

Even schrikken. Zomaar een nieuwe blogpost op Girlontherun! Waar bleef je nou? Ik weet het. Maar ik heb mij eventjes terug getrokken. Met een ontsteking in mijn knieband, tentamens voor de deur, het begin van mijn afstuderen, een sociaal leven, de feestdagen, familie(verplichtingen), veel eten, nog veel meer slapen en enkel de sportschool als workout, had ik gewoon even de tijd voor mijzelf nodig. Ik lees het de laatste tijd steeds vaker bij bloggers, het is een uit de hand gelopen hobby, zeg maar gerust een full-time job, (super gaaf!!) maar soms ook best zwaar. Dus heb ik gewoon de tijd genomen. Even een soort mini vakantie. Een korte winterslaap, om even op te laden en straks het nieuwe jaar vol goede energie in te luiden! Want dat dat gaat gebeuren, dat is één ding dat zeker is. Ik ben al door het dolle heen :) Lees je mee? 

Ein-de-lijk weer rennen
Ohhh, mijn voeten kriebelen, mijn tenen wiebelen en in mijn hoofd spookt het al dagen rond. De grijns van oor tot oor is niet van mijn gezicht af te krijgen. Donderdag 1 januari 2015 sta ik buiten (!!), met een tight, een lekker windjack en ja, ook echte hardloopschoenen aan mijn voeten. Dan is eindelijk het moment dat ik weer van stal mag, de weide in. Maar zo wild als een koe zal ik niet gaan, eerder als een pasgeboren kalfje. Voorzichtig, stapje voor stapje. Opbouwen. Goed herstellen. Weer een stapje verder. Om zo langzaam weer met trots te kunnen verkondigen dat ik een hardloper ben. Om eindelijk mijn adrenaline kwijt te kunnen, de endorfine weer te ervaren die het lopen je geeft en om, wanneer het zonnetje vroeg in de ochtend zo mooi en waterig opkomt, gewoon naar buiten te gáán. (In plaats van sip uit het raam te turen met een eindeloze dagdroom van mijn heerlijke eenzame duurloopjes die ik had kunnen lopen. Als ik niet thuis zat.) Je begrijpt het al, in mijn agenda staat donderdag groots gemarkeerd met HARDLOPEN en tig uitroeptekens erachter. En zeg nou zelf, er is toch geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan met een (eerste) run? :)

2015
Want het nieuwe jaar staat gewoon al voor de deur. We hoeven er niks voor te doen. Morgen avond toosten we met champagne om het afgelopen jaar af te sluiten en gezond & gelukkig het nieuwe in te gaan. Een jaar waarin er weer zoveel nieuwe dingen op ons staan te wachten. Waarin we nieuwe avonturen mee mogen maken en hopelijk grote stappen ondernemen binnen onze passie. Waarin Girlontherun nog groter mag uitgroeien en ik jullie hopelijk regelmatig ga tegen komen. Een jaar waarin er nieuwe PR’s worden gelopen, nieuwe wedstrijden voor het eerste gerent worden en waarin we allemaal blessurevrij blijven natuurlijk.

Terugblik
 Morgen wil ik met je terugblikken op het afgelopen jaar. Want dat daarin voor mij veel is veranderd moge duidelijk zijn, van aanprutser met hardlopen tot mijn debuut op de atletiekwedstrijden en mijn eerste podiumplek sinds jaren.  Maar ook het jaar waarin ik samen met Laura een event organiseerde, waarin ik als blogger in het Runner’s World magazine verscheen  en waarin ik veel leuke en nieuwe mensen heb leren kennen. Een jaar om nooit te vergeten.

thank-YOU
Mijn korte winterslaap zit er alweer op en ik sta te trappelen om weer te beginnen. Maar ik wil eerst nog even een mega thank YOU uitbrengen op jou. Want jeetje, wat een lieve reacties & beterschapswensen heb ik ontvangen op het nieuws van de ontstoken knieband. Wat een liefde op de verschillende social media, zoals de foto’s van jullie hardlooprondes zodat ik toch een beetje ontherun was. Zelfs toen ik even helemaal niet online verscheen kreeg ik geen verwijten, maar alleen maar lieve vragen met hoe het ging en of ik alweer bijna mag lopen. Jullie zijn toppers! Wat is het toch fijn om deze passie met jullie te kunnen delen, THANK-YOU!!!

En  nu de belangrijkste vraag: Ben jij al helemaal startklaar voor 2015?:D

 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

Foto: Jasmine Janissen

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Miranda K.
  30 december 2014 at 15:27

  I am ready!

  • Reply
   Girlontherun
   2 januari 2015 at 07:43

   Yeah! That’s the spirit!! :D

 • Reply
  Sylvahna
  30 december 2014 at 16:29

  Wat een fijn nieuws dat je zo het nieuwe jaar mag beginnen meis!

  Ik ben helemaal klaar voor 2015! Er komen superleuke dingen aan! Mijn eerste run-event staat op 21 februari, daaropvolgend staan er nog 4 gepland, krijgen een nieuwe voor- en achtertuin, in maart staat Antwerpen op de kalender en verderop in de zomer Rome. Erg veel zin in allemaal!

  Ik wens jou een fijne jaarwisseling & succes met je tentamens en afstuderen!

  • Reply
   Girlontherun
   2 januari 2015 at 07:43

   Dankjewel!! En Wauw, wat een heerlijk jaar staat er bij jou voor de deur. Geniet ervan girl!! Maar dat gaat je vast & zeker lukken!

 • Reply
  chris
  30 december 2014 at 22:07

  Fijn dat je weer kan beginnen. Ik ga morgen beginnen na 2 maanden blessure. Langzaam aan :-)

  • Reply
   Girlontherun
   2 januari 2015 at 07:41

   Wauw, super goed, hoe ging het gisteren??

 • Reply
  Nathalie
  31 december 2014 at 16:01

  Wat super fijn dat je weer mag gaan hardlopen! Mooi begin van 2015! Geniet ervan!

  • Reply
   Girlontherun
   2 januari 2015 at 07:41

   Dankjewel Nathalie, inderdaad echt super fijn!

 • Reply
  gabriella
  1 januari 2015 at 15:27

  op naar een TOP 2015!!!

  • Reply
   Girlontherun
   2 januari 2015 at 07:40

   Jaa! We gaan hem rocken! :)

  Leave a Reply