2DAY'S POSTS DIARY

Diary

Met een nog te warme kop thee naast mij op het bureau, blik ik even terug op de afgelopen dagen. Even terug plaatste ik op Instagram de Quote: ‘Life has many ways of testing a person’s will. Either by having nothing happen at all or by happen all at once‘ en niets slaat de spijker beter op haar kop.

Een tv-interview voor AT5, een Twitter-account beheren voor Amsterdam, leuke samenwerkingen met bedrijven, nieuwe plannen voor de toekomst van Girlontherun, leuke sport evenementen en te gekke uitdagingen op mijn persoonlijke werkgebied. En laat ik dan het hardlopen niet vergeten, minimaal 3 keer in de week trainen en het liefst daarnaast nog naar de sportschool. Elk weekend zowel zaterdag als zondag aan het werk (wel op de vetste hardloopevenementen en in de gaafste winkel!) en oja, ergens daarnaast ben ik ook nog een vierdejaars HBO student. Zo eentje die dit jaar moet afstuderen. Gelukkig ook eentje zonder studie achterstand. En die wel netjes alle lessen volgt. Mijn sociale leven? Tja, die speelt zich op het moment voornamelijk online of telefonisch af. Niet cool! Maar soms wel nodig.

Maar… de allergrootste chaos is even voorbij. Nu de meest spannende dingen geweest zijn is het weer tijd om terug te gaan naar de basis. Om een logica en ritme in mijn week aan te brengen, want met die basis kan ik zoveel meer aan. Zo stond ik vorige week weer twee keer in de sportschool en liep ik gisteren, zondagochtend, voor mijn werk nog even een trainingsrondje van 5,5 kilometer. Met moeizame benen, dat wel. Ook vandaag was ik in de sportschool te vinden, een uurtje, even helemaal alleen. Heerlijk! Met oordopjes in even alles eruit zweten, bij thuiskomst een bord eten en jezelf vervolgens lekker gedoucht in je kloffie achter de computer nestelen om daar aan de slag te gaan met je stapel werk. (Die gelukkig al een heel klein beetje gekrompen is!)

Morgenochtend trek ik deze vibe nog even door en in de avond ben ik ein-de-lijk weer op de atletiekbaan te vinden voor een lekkere training! (Hopelijk zonder spierpijn van vandaag) Woensdag staat een korte en zeer rustige loop op de planning, donderdag mag ik weer los tijdens mijn interval en vrijdagochtend breng ik weer een bezoekje aan de sportschool. Jep, met een berg huiswerk die begint te slinken (en ergens op te lijken), knopen om door te hakken, alleen maar leuk werk voor de boeg, ritme in mijn trainingen en ja: zelfs al iets meer reuring in mijn sociale leven, lijkt het erop dat het dan toch gaat lukken. Zelfs met een giga lading, blijven de wieltjes van mijn karretje nog braaf doorrollen aan beide kanten. En weet je hoe dat komt? Ja, precies. Omdat ik dagelijks een stukje lading kan lossen langs de zijlijn. En dat simpelweg door gewoon te gaan hardlopen.

Hoe houd jij het hoofd koel in drukke tijden?
Is hardlopen/sporten voor jou ook een uitlaatklep?
Liefs, Girlontherun
Kirsten

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  anne
  30 september 2014 at 01:33

  Wowie wat een drukte! En wowie wat goed dat je zoveel blijf sporten bij zoveel drukte!
  Ik zou echt heel graag meer van je trainingen in de sportschool willen weten. Wat spook je daar zoal uit? Vind t jammer dat je daar weinig over hebt.. zit jou sportschool bij bcc in hoorn? Hoelaat ga je meestal en ist dan druk daar?
  Ik heb laatste weken echt gefaald (geen interval training meer gedaan in 5 weken ofzo), moet snel weer opstarten. Misschien meer met krachttrainingen, werkt dat goed bij jou? Gr. Anne

  • Reply
   anne
   8 oktober 2014 at 22:22

   ??
   Maar laat tijdstip ivm privacy maar zitten haha:p

   • Reply
    Girlontherun
    8 oktober 2014 at 22:31

    Heey Anne, sorry! Hihi de tijden laat ik even zitten inderdaad, en je hebt er al eerder om gevraagd, super stom van mij dat Ik het nog steeds niet heb beschreven op mijn blog! (Ik neem het me dan heel goed voor, en vergeet het weer!) Ik begin Nu weer in een ritme te komen van twee keer in de week naar de sportschool, hierbij train ik lichtjes mijn arm, rug en borstspieren met apparaten en vervolgens doe ik lunges, squats, de glute bridges en een bepaalde buikspieroefening! Stuur mij anders een mailtje dan ga ik er dieper op in, en ik beloof bij deze dat ik er binnenkort echt een blog aan zal wijden! Maar dat wil ik graag met foto’s doen en dat kost helaas gewoon even tijd!:) Liefs, Kirsten

 • Reply
  Manon
  30 september 2014 at 04:35

  Pfff klinkt alsof je het heel druk hebt! Ik ken het wel, momenteel aan het afstuderen en dat combineren met een sociaal leven en sporten + het leren voor twee laatste tentamens die ik nog moet halen… Stressvol! M’n bijbaantje heb ik al opgegeven omdat ik echt 100% voor m’n tentamens wil gaan, dus dat scheelt wel. Hardlopen is inderdaad echt een heerlijke manier om wat te ontstressen :)

 • Reply
  Chantal
  30 september 2014 at 09:21

  Heel herkenbaar die drukte en passen en meten om alles te willen en kunnen doen. Mijn basis blijft vooral op tijd naar bed en gezond eten. Al is dat soms ook heel moeilijk. En hardlopen blijft toch altijd de fijnste uitlaatklep

 • Reply
  Melanie
  8 oktober 2014 at 08:56

  Heel herkenbaar, die drukte. Hier een drukke baan, veel reistijd, 2 kinderen met zwemles, voetbal, vriendjes en speeldates en dan een mama die marathons loopt en naast het lopen 3x per week de sportschool in wil. Soms teveel van ’t goeie maar meestal druk en te doen. Huishouden heeft niet m’n prioriteit maar die mannen hier vullen de wasmand dagelijks, ikzelf ook enorm met al dat gesport dus vervelen hoef ik me nooit.
  Sporten is m’n fijnste uitlaatklep, dan ben ik alle zorgen en stress altijd vergeten. Ga zo door!

 • Leave a Reply