2DAY'S POSTS EVENTS

EVENT: The Project Amsterdam (Van Les Mills & Reebok)

Ben je naast het hardlopen ook wel te porren voor een andere uitdaging op sportgebied? Dan heb ik een hele leuke voor je. Begin september komt Les Mills met een uniek en nieuw concept op de proppen. Die jij live kunt testen als een van de eersten. Benieuwd? Lees snel verder.

360 graden
Op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 september staat er op het Museumplein in Amsterdam een unieke fitness box. Je kent de lessen van Les Mills vast wel, onder een getrainde begeleider ga je helemaal los op zijn aanwijzingen. Deze box gaat echter verder. Er staat geen instructeur, maar je wordt begeleid door de muziek en lichten in de box. Je zintuigen worden dus geprikkeld en dat geeft een hele nieuwe dimensie aan je normale groepslesje. Met een 360 graden scherm, live muziek en de nieuwste technologie beleef je een totaal nieuwe ervaring. Is dit de toekomst van fitness groepslessen?

Je kunt kiezen uit drie verschillende lessen: The Trip (met fietsen), Bodycombat / GRIT Immersive of Bodyjam / Bodybalance Immersive. Je kunt je voor één (of meer ;) van de drie opgeven en 30 minuten even helemaal losgaan inclusief een t-shirt!

Les Mills Jr.
Reebok en Les Mills sluiten de handen in één en reizen met dit concept door vijf Europese steden waaronder dus ook Amsterdam. “Immersive Fitness is een revolutie. Het is een totaal nieuw fitness concept waarbij groepslessen een hele nieuwe, visuele dimensie krijgen. De groep bevindt zich in een ruimte vol special effects. Het is alsof je in een videogame zit: naast de lekkerste muziek en beste choreografie worden er nu visuele elementen aan je workout toegevoegd. Deze nieuwe stap is te vergelijken met het revolutionaire moment waarop Les Mills muziek ging toevoegen aan fitness, jaren geleden. We verwachten er heel veel van!” Aldus Les Mills junior.

Meedoen
Naast dat het gewoon een te gekke en nu nog unieke ervaring is, steun je ook nog het Jeugdsportfonds met jouw deelname. Een deel van je ticket wordt namelijk gedoneerd aan deze stichting. Ik ben er sowieso bij! Wil jij ook gaan? Hop dan snel naar deze website waar je je tickets kunt bestellen: www.theprojectamsterdam.nl, want het gaat hard! (En tijdens het event zelf kan het niet meer.)

Zie ik je daar?
Liefs, Girlontherun
Kirsten

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply