2DAY'S POSTS FASHION REVIEW

FASHION | Review Go Gold Tight h&m

 Alweer even terug was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe h&m Go Gold collectie. Helaas was de gele tight nog niet te koop, maar op 16 januari was ik er als de kippen bij. Binnen 10 sec. was hij toegevoegd aan mijn online winkelwagentje en afgelopen maandag viel hij dan eindelijk op de deurmat! Tijd om te testen

Het was freezing cold. Oei, ik had het weertje toch een beetje onderschat vandaag. Ik beoordeel de tight weer op 4 punten; Pasvorm, Stof, Extraatjes en de Look & Feel.

Pasvorm
Deze keer bestelde ik maat XS. Toen ik hem uit de verpakking haalde schrok ik even. Pas ik hier wel in? De taille leek mij vrij smal. Het aantrekken gaat dan ook niet zo soepel als met mijn andere tights, maar dat heeft ook alles te makken met de stof. Eenmaal aan zit hij namelijk heel fijn! Hij sluit aan tot aan de enkel, heeft een wat hogere taille en valt eigenlijk als een tweede huid.

Stof
De stof is de best apart, je denkt bij het aantrekken dat hij veel te straks is, maar eenmaal om je benen zit hij heel fijn. De stof heeft heeft de techniek van ‘quick dry’. Dit heb ik nog niet kunnen uitproberen, maar dat zal ongetwijfeld nog wel een keer komen. Het is een gladde stof en hij is niet heel dik. Desondanks voelt hij wel warm en niet als een ‘flut tight’! Je moet hem alleen niet met temperaturen rond het vriespunt aantrekken, dan heb je meer aan deze tight. (Ik krijg het steeds weer voor elkaar om met verkeerde temperaturen te gaan testen)

Extraatjes
Er zitten vier reflecterende strepen op bij de onderbenen. Op beide schenen en kuiten. Daarnaast zit er weer een sleutelzakje aan de binnenkant en heb je touwtjes om aan te trekken. (Die ik overigens niet nodig had door de strakke stof).

Look & Feel
De meningen zijn bijna unaniem. Om en nabij 95% van jullie vindt hem gaaf en 15% het tegenovergestelde. (Resultaten van Facebook & Instagram reacties) Hij is natuurlijk knalgeel met blauw, heeft een opvallende print en is gewoon niet de standaard tight waar iedereen in loopt. En juist dat maakt hem zo leuk!  Hij zit als een tweede huid, is goed te dragen wanneer de temperaturen weer iets hoger worden en je valt op.

Eindoordeel: Hij zit strak, maar erg fijn. Valt op en is dus alweer een stukje veiliger ;) Gewaagd, maar zeker waard. Wel te dun om deze dagen mee te lopen, raad ik je toch aan om nog even te wachten!
Hier vind je de Go Gold collectie.Op dit moment is de tight helaas out of stock, maar… laten we duimen dat hij gauw weer te koop is & dan deel ik het meteen met jullie!

Hebben jullie nog iets weten te bemachtigen uit de Go Gold collectie?
En ben je tevreden?
Liefs, Kirsten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply