2DAY'S POSTS FASHION REVIEW

FASHION | Review new tight h&m sportcollectie 2014

De nieuwe h&m sportcollectie is deels al online te koop in de webshop. En wat gaat het hard! Ik had graag nog een extra shirt willen bestellen (de roze met grijze), maar die is nu alweer uitverkocht. Wél heb ik deze running winter tight kunnen bemachtigen en die zal ik bij deze met jullie delen! Ik review de tight op een aantal punten, zodat jij voor jezelf kunt beslissen of je hem fijn zal vinden of niet!

Pasvorm
Toen ze alleen nog een maat S hadden twijfelde ik of hij goed zou zitten. Normaal wurm ik mijzelf in een XS, maar goed, we probeerden het gewoon. De S zit goed! Hij valt een klein beetje baggy bij je kruis, maar zit voor de rest gewoons strak zoals dat hoort bij een tight. Hij komt tot aan de enkel, waardoor hij super aansluit op je schoenen. Door de verschillende kleuren stof sluit hij mooi aan op je lichaam en krijg je geen lubberige kont! (Niet geheel onbelangrijk)

Stof
Het is een echte wintertight en gebruik hem dus niet bij 4 graden met een zonnetje. (Zoals ik vandaag wel deed) Doordat er een soort fleece stofje aan de binnenkant zit is hij heerlijk warm, maar te warm voor temperaturen boven nul. Mocht je hem toch willen gebruiken, dan kan het wel, maar je zult extra zweten.

Extraatjes
De tight heeft vier reflectoren. Twee bij de enkels aan de achterkant en twee op de bovenbenen aan de voorkant. Daarnaast zit er bij je kont een sleutel vakje waar je dus je sleutel in kunt stoppen. Handig als je geen vest hebt met ritszakken!

Look & Feel
Ik vind hem stoer, hij is een beetje baggy en ontzettend warm. Doordat hij niet standaard zwart is, maar afwisselt met grijs vind ik hem eigenlijk nog leuker.

Eind oordeel: Hij zit heerlijk, ziet er leuk uit en is warm. Dus prima om in te lopen als het regent, er wind staat of de temperatuur daalt. Ook voor een interval training is hij zeer geschikt. Doordat hij zo warm is, zal hij je niet in de steek laten als je een tijdje stil moet staan! Je kunt hem hier bestellen voor €34,95.

Loop jij bij lage temperaturen in een warme(re) tight?
Liefs, Kirsten

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Andrea
  12 januari 2014 at 21:17

  Hoeveel laags issie? 2 of 3?

  • Reply
   Girlontherun
   12 januari 2014 at 21:27

   2 laags! Draag jij nog een extra dikke tight met de winter?

  Leave a Reply