2DAY'S POSTS FASHION

FASHION | Run2Day eindelijk online met webshop!

De winkel die onwijs goed bezig is met haar social media. Die tal van evenementen helpt aan een locatie (zoals de ‘Twice As Nice’ run) en waar altijd gezellig personeel klaar staat. Eindelijk gaan ze online met een webshop, misschien had je het al eerder verwacht (ik stiekem wel), maar het is niet zomaar een webshop.

Je kunt hier niet alleen uit een leuke en exclusieve collectie van sportkleding kiezen, maar ook terecht voor advies op maat. En dat is wel het benoemen waard, want op deze manier zetten zij hun service door in de online wereld. Hoe lastig is het om een winkel waar je mensen direct spreekt, over te schakelen op online, waar je de mensen niet meer direct kunt helpen. Ik vind dat ze dit dan ook heel erg goed doen! Want bij hardlopen is het toch wel erg fijn als je weet wat je koopt.

Een nieuwe webshop probeer ik natuurlijk maar al te graag uit, so I did some shoppingDit setje zocht ik bij elkaar en die komt ook meer dan van pas tijdens mijn tripje naar Cyprus aanstaande donderdag. Kort, luchtig en vooral: kleurtjes. Tijdens mijn trip zul je er mee over lezen op mijn blog! 

 Welk item vind jij het leukste?
Liefs, Kirsten
Girlontherun

Volg Girlontherun.nl ook op Facebook Instagram!:)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suzanne
  20 april 2014 at 10:41

  Gaaf, ik vind het broekje erg leuk, ik wil ook nog zo iets voor het lopen. Ik ga gauw een kijkje nemen in de shop.

 • Reply
  Willemijn
  20 april 2014 at 21:18

  Goeie ontwikkeling inderdaad! Vind het al langer apart dat in Nederland weinig op dat vlak gebeurt door gespecialiseerde winkels.. De baggersite van de Intersport verbaast mij bijvoorbeeld… Dus heel goed dat Run2Day dit zo goed oppakt!

 • Leave a Reply