2DAY'S POSTS FASHION

FASHION | Wishlist van Maart 2014

Zoals de natuur twijfelt of het nu zomer wordt, of de winter nog even tussendoor moet komen. Zo twijfel ik over wat ik aan moet tijdens het lopen. Tijd voor een wishlist en, alhoewel ik het pas na het maken besefte, zie je de twijfeling 100% terug. Grauw en grijs met licht en fel roze. Lang en kort..

1. De sporttop van h&m is echt oelalala. Momenteel ben ik druk bezig met mijn buikspieroefeningen en ik schat in dat als dat mini sixpackje ooit tevoorschijn gaat komen, deze zomaar mijn kant op komt! (Extra motivatie?)

2. De shakebaker van Body&Fit, op welk Instagram account is hij inmiddels nog niet langs gekomen? (De mijne! Ja, dat heb je goed) Ik heb nu een super mooie roze van ‘MyProtein’ maar mijn collectie wil ik graag nog verder aanvullen.

3. De Nike GPS Sportwatch,  oeh, ik hou van de kleurcombinatie. En het geeft mij stiekem al een zomers gevoel. Plus dat ‘ie alles synchroniseert met je app, tja welke loper wilt hem niet. Nu nog dat volle spaarvarken.

4. De sportlegging van Hunkemöller, ik vind hem gewoon veruit gaaf. Zwart én toch roze, en nog lang. Dus ook voor de wisselende temperaturen prima. Ennuh, van die roze strepen voel je je toch spontaan een soort ballerina?

5. Het Nike 2-in-1 short, vanwege mijn switch naar soort van sprint, ben ik hopeloos opzoek naar een short die én lekker zit, waarmee je gemakkelijk in de stretch kunt gaan (zonder dat je voorbijganger hoeft mee te kijken) en het mij geen plomp figuur geeft. Zou het dan toch kunnen? I like!

Ohja, en om je even helemaal in de stemming voor de zomer te krijgen was ik lekker aan het spelen op een webshop genaamd Otto. Na wat geklik en gedoe kwam ik op deze collectie uit, dat is nog eens makkelijk shoppen hihi. Ennuh, neehoor mijn favoriete kleur is absoluut geen roze in runningland. Ahum.

 Zit jij ook zo in dubio tijdens deze tijd van het jaar? Wat vind je van m’n wishlist? (Beter: wat ontbreekt?)
Liefs, Kirsten

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bente
  20 maart 2014 at 12:01

  De hunkemoller heeft ook een heel fijn kort broekje zoals die van Nike!
  Inderdaad met dit weer lastig kiezen in wat je moet lopen, ik kom vaak uit op korte mouwen met een lange of driekwart broek. Eerste kilometer(s) fris maar zodra je daar door heen bent erg lekker.

  • Reply
   Girlontherun
   20 maart 2014 at 18:48

   Thanks voor de tip! Ja, ik twijfel ook altijd zo. Wel bikkel dat je het fris hebt in het begin! Ik kleed mij dan al gauw net te warm aan en kom er dan onderweg achter hihi.

  Leave a Reply