2DAY'S POSTS DIARY

Hieperdepiep HOERA! :)

Yep, er is een jarig vandaag! En om dat te vieren, maak ik mijzelf vandaag schuldig aan veel te veel gebak eten (dat krijg je ervan als je 4 verschillende afspraken maakt op een dag en iedereen belooft een gebakje mee te eten). Je bent maar een keer jarig in het jaar en wordt natuurlijk ook maar een keer 21. (Zou ik dan toch eindelijk volwassen worden?). Pfoeh, en alhoewel ik helemaal geen zin heb in sentimenteel gedoe, zet ik toch even een lijstje (hoe bedoel je? Ik gek op lijstjes?) op om mijn plan in kaart te brengen voor het aankomende jaar.

Met 21 veranderd er eigenlijk vrij weinig, behalve dat ik nu onder mijn eigen naam een auto mag huren in het buitenland, kan ik weinig verzinnen. Dus eigenlijk is het helemaal niet zo belangrijk. Nouja… niet zo belangrijk. Bij ons thuis wordt er altijd wel aandacht aan besteed. Zo kreeg mijn broer bij zijn 21ste verjaardag een fotoboek, met alle foto’s vanaf baby tot aan toen. En ik kan niet anders dan zeggen, dat mijn creatieve vader zijn urenlange werk altijd weer prachtig tot zijn recht komt in het fotoboek. Het neemt je mee door vele jaren. Van kleine onnozele uk tot een volwassen persoon. He shit, ik zou niet sentimenteel doen!

Dus terug naar hardlopen. Ik zat een beetje terug te denken aan de afgelopen jaren en merkte eigenlijk best wel wat grappige dingetjes op. Vanaf mijn 18de ben ik fanatieker gaan hardlopen, ik trainde ongeveer 1-3 keer in de week. Soms een paar weken niet en pakte het dan weer op. Op mijn 19de trainde ik iedere week, soms 1 soms 2 keer. Ook liep ik dat jaar mijn eerste halve marathon. En dan zijn we bij afgelopen jaar. Waar ik besloot mij aan te sluiten bij een atletiek vereniging, mijn trainingen naar 3-4 keer in de week stegen en liep ik datzelfde jaar mijn eerste baanwedstrijden verspreid door het land.  Het zijn allemaal dingen die je van te voren eigenlijk niet kunt inplannen, die afhankelijk zijn van de mensen die je ontmoet, de ontwikkeling die je zelf doormaakt en of je het natuurlijk aangrijpt of niet.

Voor het aankomende jaar heb ik simpelweg twee doelen. (We houden het kort vandaag haha)
– 1 Goede wedstrijd lopen op de baan tijdens een kortere afstand
– Nieuw PR zetten op de 5k en 10k.

Onder goede wedstrijd versta ik: minimaal 3 (liefst meer) mensen achter mij laten en… niet vergeten te sprinten aan het einde. Onder nieuw PR versta ik: de 5k onder de 23 minuten lopen en de 10k onder de 48 minuten.

Ik zou het te gek vinden als het gaat lukken. De eerste stappen zijn gezet, zo ben ik aan de slag gegaan met een nieuw routine, waar ik je later nog veel meer over vertel. De energie is er, de wil is er, nu de resultaten nog! Natuurlijk zijn deze twee doelen lang niet mijn enigste (je kent me toch wel een beetje he?) en heb ik nog veel meer plannen en dingen om naar te streven. Maar voor vandaag houd ik het even lekker bij deze twee punten. De overkoepelende.

Ik ga mij vandaag lekker schuldig maken aan veel te veel calorieën, suiker, zoetigheid en wijn. Morgen ga ik voor een verlate Birthday run, om het jaar meteen goed te starten. Ik heb het voorgevoel dat dit zomaar eens een heel erg leuk jaar kan gaan worden! En natuurlijk blijf daarbij lekker doorbloggen!

Liefs, Girlontherun
Kirsten

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Bente
  6 augustus 2014 at 08:32

  Van harte gefeliciteerd! :) Mooie leeftijd, 21 jaar!

 • Reply
  Jessica
  6 augustus 2014 at 09:08

  Gefeliciteerd! Die doelen ga je sowieso halen :)

 • Reply
  Linda
  6 augustus 2014 at 11:20

  Gefeliciteerd lieve Kirsten!

 • Reply
  chantal tijbosch
  6 augustus 2014 at 12:24

  Van harte gefeliciteerd, ik vind wel dat jij echt toptijden loopt hoor. Doe ik je als 35 jarige niet na (klinkt ook oud :)

 • Reply
  Marieke
  6 augustus 2014 at 14:24

  Ohh 21… Men, wat een jonkie. Haha. Van harte gefeliciteeeeerd!

 • Reply
  Tiny
  6 augustus 2014 at 14:39

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Je doelen liggen utopisch ver weg. Moet te doen zijn.

 • Reply
  Tiny
  6 augustus 2014 at 14:40

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Je doelen liggen niet utopisch ver weg. Moeten haalbaar zijn.

 • Reply
  Lotte
  6 augustus 2014 at 16:54

  Gefeliciteeeeerd!!

 • Reply
  Cindy
  6 augustus 2014 at 17:17

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En fijne doelen heb je gesteld zeg, succes!

 • Reply
  Nathalie
  6 augustus 2014 at 17:33

  Gefeliciteerd! Leuk idee zo’n fotoboek! Erg mooi cadeau om te bewaren! Geniet van al t lekkers!!

 • Reply
  Samantha
  7 augustus 2014 at 18:16

  Nog van harte gefeliciteerd meis!!!!! xxx

 • Leave a Reply