2DAY'S POSTS DIARY

Merry Running X-Mas!!!

En zo komt December langzaam op haar einde. Nog één week om terug te blikken op een prachtig jaar en dan starten we alweer een nieuw avontuur: 2015. Maar eerst staan er twee heerlijke dagen voor de deur. De kerstboodschappen zijn binnen, de boom schittert nog steeds met haar lichtjes en de televisieprogrammering zit vol met kerstfilms. Hoewel ikzelf dit jaar een run tijdens kerst wel kan vergeten, wil ik jullie toch allemaal een Merry Running Christmas wensen! Of je het nu viert of niet, ik hoop dat er toch op de één of andere manier een glimlach op je gezicht verschijnt, die een bijzonder gevoel geeft. Al is het maar van het feit dat je jij de hardloopschoenen hebt aangetrokken op eerste of tweede kerstdag. Volgend jaar doe ik met je mee! (Wat dacht je van de kerstcross?:) Wat mijn planning is? 

Eten
Lekker veel tijd met mijn familie doorbrengen en uitgebreid ontbijten & dineren. Zelfs de champagne wordt erbij gepakt. Warme broodjes uit de oven… kerststol… En vooral: gewoon lekker genieten en samenzijn. (En ja, wellicht nog wel een workout, gewoon omdat het kan ;)

Update Knie
Mijn knie is gelukkig (langzaam) aan het herstellen! Deze week mag er nog niet gelopen worden. Dus deze dagen pak met beide handen aan om volledig uit te rusten van alle drukte van het afgelopen  jaar, zodat ik vol goede moed kan beginnen aan hét nieuwe jaar. En als het even meezit volbreng ik dan mijn eerste kilometer(s) op 1 januari, zou dat niet fantastisch zijn?

Enjoy your X-Mas
Ik wens je een super fijne kerst, hoe je het ook vieren mag ;). En mocht je voor een kerstrun gaan en dit delen op Instagram, vergeet dan niet om mij in de foto te taggen, zo kan ik toch ook nog een beetje meegenieten van jullie kerstruns :)

Merry Running Christmas Sweeties!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  chantal
  25 december 2014 at 10:17

  Jij ook heel veel fijne kilometers in 2015 en nu lekker genieten van de kerstdagen. Ik heb er net een kerstrun opzitten 3.6 km dooie gemakje, omdat ik een beetje teveel gelopen hebt, kom ik bijna niet vooruit. Dus tot het eind van dit jaar ook maar rustig aan doen.

 • Reply
  Maurits
  25 december 2014 at 15:20

  Jij ook een fijne kerst. Dat je maar snel weer mag hardlopen :D

 • Reply
  anne
  27 december 2014 at 22:42

  Hoi Kirsten,
  Ben weer eens op je site beland, wat vervelend van je knie zeg. Was ie overbelast? 7x per week hardlopen is ook voor gekke haha:p goed te zien dat het beter gaat! Ook goed te zien dat je meteen overschakelt naar meer sportschool bezoeken! Zou je echt vaker over moeten bloggen hoor! Weet zeker dat daar meer mensen benieuwd naar zijn!:)
  Hopelijk een leuke kerst gehad en ik wens je alvast al het goeds en vele veilige loop kilometers in 2015!:D x Anne

 • Leave a Reply