2DAY'S POSTS FASHION

NEW IN: Hardloopkleding van Lornah Kiplagat

Lornah Kiplagat, een ware inspiratiebron op loopgebied, ongeveer net zo groot als ik, een stukje slanker en ontzettend aardig. Een vrolijke vrouw, die bruist van de energie en die ik even in het echt mocht spreken. Want eindelijk heeft ze de mogelijkheid gekregen: Haar eigen kledinglijn op de markt uitbrengen. 

Wearing Lornah is feeling the spirit of Africa
On your skin, in your soul, in your life.

Feel freedom, red soil
and endless inspiration.

Lornah offers unique feminine African designs,
fine fabrics and an exceptionally elegant fit.

You wear Lornah to perform, to feel good,
to enjoy life.

Lornah. Feel African running’ 

Is wat je leest wanneer je het kaartje van één van de kledingstukken in je handen hebt. Een tekst die op zichzelf al kracht uitstraalt, waardoor je je goed voelt en vooral: aangesproken wordt.

Zo had ze dit het liefste al eerder gedaan, (ik heb het gesprek naar het Nederlands vertaald) ‘Eerder stond ik onder contract van sportmerken en dan kreeg ik gewoon een set kleding toegestuurd die ik dan aantrok tijdens mijn wedstrijden. Dit was dan meestal zwart of van die, soms wat saaie, maar vooral standaard kleuren. In mijn eigen lijn probeer ik echt mijn roots uit te dragen. Afrika komt tot in de kleinste details terug, maar ook ikzelf. Het straalt kracht uit en ook de lion komt overal in terug.’

Lornah reikt mij inmiddels het ene kledingsetje na het andere aan ‘Go try this!’ en ik begeef mij het pashokje in om daar de verschillende stoffen aan te voelen en de pasvorm in mij op  te nemen. Het zijn andere stofjes dan ik gewend ben, iets luchtiger wellicht? (Heeft misschien ook met Afrika te maken?) En met totaal andere printjes dan je in de reguliere sportwinkel ziet hangen, en juist dat maakt de lijn zo ontzettend gaaf.

Met als sterrenbeeld leeuw (bijgeloof, I know) ben ik helemaal gecharmeerd van het merk. De leeuw komt haast in elke kledingstuk wel terug en draagt echt het krachtige aspect uit van de items in de lijn. De collectie is divers en je kunt van alles met elkaar mixen, of zoals Lornah stelt: hoe meer kleur hoe beter. Zelf ben ik nog iets voorzichtiger, en na een pas sessie van 4 verschillende outfits besluit ik uiteindelijk voor een wat rustiger setje te gaan. Een tight met bijpassend vestje in het legergroen. Heel gaaf!

Over de kleding zal ik binnenkort meer vertellen op de blog, inclusief foto’s van het super leuke setje. (Misschien heb je de te gekke tight al voorbij zien komen op Instagram?) Wanneer ik in beide items een aantal keer heb gelopen zal er een review online komen, Voor nu maak ik je nog even lekker met wat sfeerbeeld van de collectie:

 

Een bijzondere vrouw, met een bijzonder merk. Hoe gaaf is dit?
(Shoppen doe je hier!)

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Gabriëlla
  24 oktober 2014 at 11:40

  Hihi ik hoef eigenlijk geen reactie te geven want je weet mijn mening al, maar toch doe ik het! Ik vind haar lijn GEWELDIG!!!!! En ja hoor… Kan haast niet wachten om nog wat te shoppen uit haar lijn! Zoveel gave dingen! En die tight die jij hebt… MEGAGAAF!

  • Reply
   Girlontherun
   24 oktober 2014 at 17:40

   Hahaha jaaaa! Super leuk :)

 • Reply
  Chantal
  24 oktober 2014 at 11:51

  heel gaaf, ik zou er zeker in willen rennen

 • Reply
  Marjolein
  24 oktober 2014 at 13:22

  Aah super leuk om haar zo te spreken :)! Ik vond de tight die je op instagram had vooral gaaf, is het al te krijgen ergens?

 • Reply
  Linda
  24 oktober 2014 at 14:18

  Ik ben gelijk gaan googlen en …. I think i am in Love, wat een leuke collectie! Ik moet maar is flink gaan sparen, want al die leuke collecties die uitkomen gaan mij handen vol geld kosten

  • Reply
   Girlontherun
   24 oktober 2014 at 17:44

   Ja, dat is echt de keerzijde mweh. Maar de collecties worden ook steeds leuker en leuker!!

  Leave a Reply