2DAY'S POSTS DIARY EVENTS

Nog 4 weken, vol leuke uitdagingen

Ik gaf het vanmiddag al aan op mijn instagram account, nog slechts 4 weken en dan lig ik samen met mijn beste vriendinnetje Desiree aan het strand van het zonnige Ibiza. We kunnen niet wachten! Maar tot die tijd staan er nog heel wat leuke dingen op de agenda (en daarna ook!), kijk je mee?

De Nike WOTN in Amsterdam, aankomend weekend al. 10k door de stad, over de grachten en langs de hotspots. Doel? Mijn pr van 48:28 min  crashen (samen met Marleen). Ik ben alleen nog niet zo zeker of dat gaat lukken, gezien het smalle parcours en de bruggetjes. We will See! We maken er sowieso een knal run van!

Ook heb ik even rust qua wedstrijden, pas na mijn vakantie wil ik weer meelopen. Nu wil ik mij vooral richten op plezier in lopen en hopelijk nieuwe tijden neerzetten! (Dat geeft namelijk nog mee plezier hihi)

16 juni doe ik mee aan de Urbanathlon met het Women’s Health team. Ik ben zo benieuwd hoe dat zal zijn! Misschien komen al die uurtjes in de sportschool dan toch eindelijk tot zijn recht. (Iemand nog tips voor leuke handschoentjes die tegen wat obstakels kunnen?)

En op 22 juni loop, spring of burpee ik de Burpee Mile van Stadswild. Weer totaal iets anders. Het wordt heftig. Maar leuk. En vooral: bikkelen.

En dan zijn we alweer bij het weekend voor ik Nederland verlaat. Mijn plan? Lekker niks. Of thuis lopen. Maar geen evenement. Waarschijnlijk zou dan mijn derde wedstrijd zijn, maar ik heb er bewust voor gekozen deze even te laten varen. Zo vlak voor de vakantie wil ik even niet de spanning hebben die zo een dag toch met zich meebrengt. En ik ben het bijzonder goed eens met mijzelf over dit punt haha.

Verder train ik natuurlijk nog lekker twee keer per week op de baan en spot je mij ook regelmatig in de sportschool. Er gaat veel veranderen voor mij. Over vier weken heb ik ineens twee weken vakantie en daarna hoef ik nog maar drie tot vier dagen te werken in tegenstelling tot de zes dagen die ik nu werk. Mijn stage is dan (jammer genoeg) over en de vrije tijd staat al springend op mij te wachten. Vrij tijd + minder werken = meer tijd voor sporten!

En die gedachten laat mij glimlachen. Eindelijk weer meer tijd voor jullie en mijn blog, maar ook om mijn trainingen weer naar een next level te brengen. Tijd om mij misschien op andere afstanden te gaan richten en meer krachttraining toe te voegen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Tot dan geniet ik nog even met volle teugen van mijn prachtplek op de Women’s Health redactie (die ik onwijs ga missen!) en vul ik mijn enigste vrije dag (de zondag) met alle liefde in met loopevenementen! Nog vier leuke weken en dan trek ik mij even 10 dagen terug uit alle media om van een vakantie te genieten. Om daarna nog veel harder terug te komen.

En met dit alles in het vooruitzicht geniet ik nog even dubbel zo hard van deze maand. Welkom juni, we maken er 4 prachtige weken van!

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?
Liefs, Girlontherun
Kirsten

Volg Girlontherun ook op Instagram & Facebook!:)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  linda
  2 juni 2014 at 16:52

  Wat een leuke plannen! Mijn plannen zijn we own the night, de loop door Houten 1 week later en twee weken later de Utregse meidenloop en daarna even bijkomen en trainen voor de dam tot dam, drukke weken dus

  • Reply
   Girlontherun
   3 juni 2014 at 06:16

   Zeker drukke weken, maar wel leuke weken! Wie weet komen we elkaar wel tegen dit weekend!:)

 • Reply
  marleen
  2 juni 2014 at 17:03

  ohjee nu staat het zwart op wit van het PR :P we gaan ervoor! misschien valt het parcours grotendeels mee!

  en ik had zelf ook graag meegedaan aan de urbanathlon maar ik loop dan een 5km wedstrijd met collega’s! een obstakel run staat al heel lang op mijn lijstje! :)

  • Reply
   Girlontherun
   3 juni 2014 at 06:18

   Met je bedrijf lopen is ook erg leuk! Ja ik ben ook heel benieuwd, nog nooit eerder een obstakel run gedaan. Spannend!

   En idd, wie weet valt het parcours mee. Ik wil je geen seconden uit het oog verliezen he, dat begrijp je ;) haha

 • Reply
  Nathalie
  2 juni 2014 at 18:44

  Ik heb net de Ladiesrun gelopen! Goed begin van de maand! Succes met het verbreken van je PR!!

  • Reply
   Girlontherun
   3 juni 2014 at 06:18

   Dankjewel! Wat leuk! Je had een mooi weertje!

 • Reply
  Sierd
  2 juni 2014 at 20:44

  Leuke plannen in juni en dan samen lopen met onze Marleen…heel veel succes alvast. Heel benieuwd hoe die andere rare dingen je bevallen haha en dan lekker op vakantie, geloof dat ik je blog toch wel ga missen…mijn plannen in Juni? Net de geweldige halve marathon van Renesse gelopen en de 15de een 14km in Almere en dan de 22ste de halve marathon in mijn hometown waar het moet gaan gebeuren…..fijne juni alvast Kirsten

  Sierd

  • Reply
   Girlontherun
   3 juni 2014 at 06:19

   Hihi, jaa Marleen en ik gaan voor een PR! Dankjewel, ik ben ook benieuwd naar die andere rare dingen hahaha. Ahh, tis maar eventjes en daarna kom ik weer terug! Beloofd! Wauw goed bezig met al je runs, heerlijk! Loopse he!
   Jij ook een hele fijne juni!:)

 • Reply
  Anke
  3 juni 2014 at 06:14

  Veel succes ermee! Leuke plannen heb je :) Zo’n burpee mile is toch moedig hoor!

  • Reply
   Girlontherun
   3 juni 2014 at 06:20

   Dankjewel Anke!!

 • Reply
  Marloes
  3 juni 2014 at 07:24

  Lekker bezig! Die burpee mile lijkt mij echt de hel! :)

 • Reply
  anne
  4 juni 2014 at 08:20

  Heey, klinkt leuk allemaal! Veel plezier!
  Ik volg je blok al eventjes en zou erg graag meer over je krachttrainingen willen weten. Dus als je weer meer tijd hebt, hoop ik daar meer van te zien! Foto’s, films, etc. Volgens mij ga je echt goed vooruit, zou graag zon ritme willen hebben haha. Gr. Anne

 • Leave a Reply