2DAY'S POSTS RUNNING

RUNNING | Happy BlogBirthday run!

Ik ben vandaag zo vrolijk! Mijn glimlach zit van oor tot oor en mijn voeten kunnen maar niet stil blijven zitten. Ook  heb ik nog nooit zó vaak op mijn smartphone gekeken. En dan blijk ik ook nog constant nieuwe meldingen te ontvangen. Zoals jullie weten bestaat Girlontherun.nl vandaag maar liefst precies 1 jaar! Yeayy! En het tweede jaar ging vandaag echt knallend van start met de super gave winactie  op de Facebook van Girlontherun.nl. En het gaat al hard! Wat wil ik jullie graag bedanken voor alle steun, maar ook de opbouwende kritiek van het afgelopen jaar. Girlontherun.nl is lang niet één van de grootste blogs in de online wereld, maar wat is het toch fijn om mijn ervaringen te kunnen delen samen met jullie. Ik groei nog steeds door als blogger, maar toch vooral als hardloper en ik hoop dat jullie samen met mij ook groeien. Echt super bedankt voor al jullie support so far!!

En omdat het op girlontherun natuurlijk maar om één ding draait (ja, hardlopen idd ;)) liep ik vandaag natuuurlijk ook een Happy BlogBirthday run. En volgens mij komt het door jullie, want ik heb echt zooo lekker gelopen! 4 KM in mijn oude tempo met een big smile, die je overigens kan bewonderen op mijn Instagram. (Jezelf filmen tijdens een run is best leuk, maar als je vervolgens terug kijkt is het toch best confronterend. Wel zie je het bewijs dat ik echt aan het glimlachen was hihi. ) Ik bruis op dit moment van de energie, met veel wilde plannen in mijn hoofd. Maar voordat ik ze allemaal ga delen, wil ik ze eerst zelf op een rijtje hebben. Maar ze komen eraan… en wat zijn ze toch leuk! Al ik zeg ik het zelf . :)

Very sooon, misschien wel morgen, zal ik al wat ideeën delen!
Fijne avond! Liefs, Kirsten

Doe jij al mee met de winactie? Niet?? Ga dan snel naar de Facebook van Girlontherun.nl, doe mee en wie weet hangt het supergave runningshirt binnenkort wel bij jou in de kast!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dina
  3 december 2013 at 08:51

  Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! :)

 • Reply
  Girlontherun
  4 december 2013 at 10:59

  Dankjewel Dina :D Doe je al mee met de winactie?

 • Reply
  Chezzelia
  4 december 2013 at 14:18

  2 dagen te laat maar gefeliciteerd! Ik heb je wel op instagram gefeliciteerd maar dit is tcoh wel meer DE plek!

 • Leave a Reply