2DAY'S POSTS RUNNING

RUNNING | Plannen voor het 2de jaar

Op dit moment zit ik achter de computer op school. Eigenlijk zou ik nu bezig moeten zijn met mijn studie, maar mijn gedachte dwalen steeds af naar Girlontherun.nl. Sinds gisteren zijn er meer dan 20 likes bij gekomen op de Facebook! Zo cool. Ook vannacht toen ik besloot eindelijk mijn telefoon op stil te zetten en vroeg te gaan slapen, bleef alles in mijn hoofd rondspoken rondom Girlontherun.nl. De neiging om constant te checken en lekker te babbelen met jullie op de social media is erg aanwezig :)

Maaarr… Ik ben nu ook druk bezig met plannen in mijn hoofd. Zo staan er twee dingen so far vast die ik wil gaan uitvoeren om samen met jullie 2014 super knallend in te gaan:

1. Girlontour – In januari of februari wil ik een gezellige  run organiseren in mijn eigen home town.  Meer informatie komt snel hier online!

2. Januari Motivatieboost – In Januari komt er een Facebook evenement online om elkaar te blijven motiveren tijdens de lastigste maand van het jaar. De maand waarin iedereen zijn voornemens moet gaan waarmaken en waarbij we allemaal wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jup, de Januari Motivatieboost. Houdt de Facebook goed in de gaten dus :)

Zo, nu staan ze hier. Nu kan ik weer verder met het uitschrijven van de details en die heel snel met je delen. Nu heb ik weer een klein beetje rust in mijn hoofd en kan ik weer wat rustiger ademen. En nu ben ik benieuwd of jij er al zin in hebt?

Kan jij in Januari ook wel een Motivatieboost gebruiken?
Liefs, Kirsten

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Desirée van Kampen
  3 december 2013 at 20:10

  Die Januari motivatieboost zie ik wel zitten. Super fijn om door anderen gemotiveerd te worden met wat je graag doet en wil gaan doen. Ik ben benieuwd naar je plannen van een gezamenlijke run. Ik ben er hoe dan ook bij!! Super gefeliciteerd nog met je een jarig bestaan lieverd! Geniet er nog maar lekker van! Xxxx

  • Reply
   Girlontherun
   4 december 2013 at 10:57

   Dankjewel Dees! Leuk om te horen, ik laat het gauw weten!:)

 • Reply
  Nienke
  10 december 2013 at 21:26

  Hoi Kirsten,

  Via je foto’s zag ik dat we dezelfde woonplaats hebben. Het lijkt me erg leuk om mee te doen met de girlontour run. Heb je daar al meer info over?

  Groetjes Nienke

  • Reply
   Girlontherun
   11 december 2013 at 06:59

   Hoi Nienke, wat leuk dat je mee wilt doen! Eind december komt alle info online over data en de bedoeling. Ik kijk er naar uit :)

  Leave a Reply