2DAY'S POSTS RUNNING

RUNNING | Snel, snel, snel

Over nog maar 4 uurtjes stap ik in het vliegtuig naar Cyprus, zo lag ik gisteren nog ziekig op bed, zo stond ik vanavond toch nog op de baan. Want zonder training stappen we het vliegtuig natuurlijk niet in..

Ik heb het genoegen om voor ruim een week naar het waren Cyprus te verkassen, naar een appartement waar niks hoeft en alles mag. Wanneer je weet dat je addicted bent aan sport? Op het moment dat je jezelf constant betrapt op nieuwsgierigheid naar de sportschool daar. Op het moment dat je koffer uit meer sport kleren bestaat dan uit normale kleding. Dat ik maar één paar loopschoenen mee heb vind ik nog een wonder hihi.

Vandaag was een druk dagje, alles regelen, sjezen naar de kapper, snel nog even boodschappen die ik gisteren vergeten was, dan weer daar heen en Oja laten we de koffer niet vergeten die maar niet af kwam. Toen de klok eindelijk 19:00 sloeg was ik dan ook blij, tijd voor een baantraining.

En die ging lekker. 8 X 200m op tempo. En dat tempo gaat nog steeds omhoog. Alleen of dat ook op de langere afstand kan… Want daar maak ik mij stiekem wel wat zorgen over, 4 mei, dat is volgende week zondag al! Ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik het tempo aankan. Er zit vooruitgang in mijn sprint en korte afstanden. Maar 3 km in minder dan 12:30 voelt wel als een opgave nu. Vooral omdat ik vlak voor de wedstrijd pas terug kom uit Cyprus.

Om mijzellf niet de put in te praten heb ik een klein plan. Om mijzelf het tempo aan te leren, hoop ik een loopband te vinden op vakantie. Die zet ik op 15 km/u en dan volhouden. Later probeer ik het nog een keer, maar dan start ik lager qua tempo en zet ik hem steeds wat hoger. Een poging om de snelheid aan te voelen en dus deze keer niet te hard van start te gaan.

Maar voor dat ik daar mee bezig ga is het even tijd om te relaxen. Tijd om in de zon te liggen. Tijd om nieuwe plannen voor girlontherun.nl te maken. Heerlijk!

Ik heb geen laptop mee, maar ik kan wel blogs plaatsen. Ik ga mijn best doen dagelijks een update te geven met vooral foto’s. Wil je weten waar ik mee bezig ben? Volg mij op Instagram @GirlontherunNL en I’ll keep you up to date!

Ik ga mijn laatste spullen pakken! Hoe gaan jouw trainingen?

Liefs,

Kirsten

Girlontherun

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anne Solveig
  23 april 2014 at 21:08

  Geniet van je vakantie!!

 • Reply
  Lindsey
  24 april 2014 at 00:35

  Geniet van je vakantie en succes met de laatste loodjes, die wedstrijd gaat vast helemaal goed komen!

 • Reply
  Anke
  24 april 2014 at 05:49

  Véél plezier op vakantie, en veel succes met trainen!

 • Reply
  Cris
  24 april 2014 at 09:22

  Wat een snelheid heb je zeg, ik ben jaloers! Geniet van je vakantie!

 • Reply
  Eveline
  24 april 2014 at 10:41

  Geniet van je vakantie! Heerlijk! Ik ga de komende tijd even lekker lezen op je blog en loop-inspiratie opdoen :)
  Heb nog eventjes om nog te trainen voor de Marikenloop! Verder focus ik me op lekker lopen ter ontspanning in combi met HIIT-trainingen/bootcamp/whateveryouwanttocallit. Daarnaast volleybal, dus we hebben het er maar druk mee ;) Maar plezier toch wel voorop!

 • Leave a Reply