2DAY'S POSTS FITSPIRATION SPORTS

SPORTS | At home workout

Pfoeh, met dit rampzalige weer, lees: het regent de hele dag door, is het tijd om thuis aan de slag te gaan. Op Pinterest vind je een bron aan inspiratie voor handige DIY oefeningen, welke ik gebruik?

Dit is mijn favoriet:

Wanneer ik naar de sportschool ga gebruik ik deze ook altijd. Het is een heftige set wanneer je nog weinig aan je buikspieren hebt gedaan, maar werkt gegarandeerd als je ze goed en volledig uitvoert. Geloof me, je zult je buikspieren voelen werken. Ai! 3 sets is level 1, tot nu toe kwam ik niet verder dan 2 sets. Misschien dat ik met iets meer dan 2 min rust op meer sets uitkom hihi.

Dit is mijn persoonlijke mini inspiratie board, want naast alle oefeningen is het o zo fijn om af en toe een blik te werpen op afbeeldingen waarvoor je het doet. Vooral wanneer je zelf in de spiegel kijkt en nog niet de vooruitgang ziet, waar je wel zo hard voor werkt. Don’t give up! Je sixpack komt echt, volhouden! (Ennuh, die foto rechts onderin, daar werk ik ook heel hard voor. One day… ;)

Ook deze vind ik erg handig, vooral wanneer ik zin heb in wat afwisseling. Door de simpele afbeelding lijkt de workout meteen minder intens toch? (Nou, ik kan je verklappen, dat is ie niet! Haha)

Ik ben dol op deze afbeelding.  Ze is flink gespierd, maar ik vind het zo mooi. Strak, niet (te) dun, flinke bovenbenen, gespierde armen en toch heel vrouwelijk. Love it! Wat vind jij?

Dit is de laatste en hier zijn meerdere varianten van te vinden op Pinterest, ideaal omdat het net zoals bij de eerste foto, een instructie geeft van de oefeningen en welke spiergroepen je aanpakt.

Wil je gemotiveerd worden tijdens je workout en uitleg krijgen? Dan is de Nike NTC app wat voor jou, die kun je downloaden in de play en Apple store!

Ga jij wel naar buiten met dit weer? Of kies je voor een binnen workout?

Liefs,
Girlontherun
Kirsten

Volg Girlontherun.nl ook op Facebook Instagram!:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Julie Hapjesprincess
  11 mei 2014 at 19:47

  Zaalig en heel inspirerend!!! Zo een buik als op die foto’s wil ik ook !! hihi :-)

  • Reply
   Girlontherun
   12 mei 2014 at 13:44

   Jaaa, hihi hard blijven trainen :) Dan komt het vast helemaal goed met ons!

 • Reply
  Samantha
  12 mei 2014 at 09:27

  WAUW die Total ABS workout ga ik ook doen! Thnx girl!

  • Reply
   Girlontherun
   12 mei 2014 at 13:45

   Jaa, heerlijk is die he! Vooral omdat je precies ziet wat je doet. Oftewel: Je pakt ze al-le-maal! En daar houden we van :)

 • Reply
  Sierd
  12 mei 2014 at 16:11

  Altijd buiten en dan binnen nog ff planken haha

 • Leave a Reply