2DAY'S POSTS SPORTS

SPORTS | 30 dagen schema ‘Squat that ass & Ab that belly’

Eerder vertelde ik al dat één van mijn doelen voor 2014 (naast alle runs) ook squats & buikspieroefening zijn.  Ik geloof dat ik lang niet de enige ben die graag wat met deze work-outs wil doen. Dus… heb ik een leuk bestandje voor jullie! Het is een soort van nieuwe challenge, maar dan zonder Facebook event. Hang hem naast je spreuk ‘My body is a reflection of my lifestyle’ and you are ready 2 go!

Het is een opbouwend schema, die een combinatie maakt van squats & core (planken(. Je bouwt het langzaam op met af en toe een rust dag. Een 30 dagen challenge om er keihard tegen aan te gaan! Laat die abs & strakke billen maar komen! Misschien is hij te zwaar, misschien wel veel te makkelijk, je mag er altijd in krassen :)

Print hem uit, hang hem op je spiegel en kleur het hartje in wanneer je de workout voltooid hebt! Daarnaast is er de mogelijkheid jouw motivatie foto op te plakken en zul je zien dat je ergens jezelf een cadeautje mag doen. Dus hou alvast een beetje opzij, zodat je weer iets van je wishlist kunt afstrepen!

Je kunt hem hier downloaden:

Create those Abs and Butt Schema by Girlontherun.nl

Have fun & succes!
En wil je mij laten weten wat je ervan vind?:)

Liefs, Kirsten

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bente
  31 januari 2014 at 09:30

  Leuk, hier ga ik denk ik aan mee doen!

  • Reply
   Girlontherun
   31 januari 2014 at 18:25

   Cool Bente!!=) Leuk dat je mee doet!!

 • Reply
  bilal
  3 februari 2014 at 23:54

  Leuke schema. Ik doe het wel anders dan jouw. Ik pak me benen en k doe het 3 sets van 12 x. En 30 seconde rust. De schema die jij hebt. Vraag ik mij af hoe bevalt dat :)

 • Reply
  Mariska
  22 maart 2014 at 19:24

  En na die maand?

 • Leave a Reply