2DAY'S POSTS

summer sixpack

De zomer is al even begonnen. Over 2,5 Week neem ik ook het genoegen om 2 Wekenlang in het buitenland de zomer te vieren. Maar daarvoor willen we natuurlijk wel strak in bikini of met een platte buik in onze sport bh kunnen rondlopen.

Op pinterest kom je genoeg tips & tricks tegen voor de ideale strakke buik. Één  daarvan is elke avond buikspier oefeningen. 2×10 naar boven, 2×10 Rechts naar boven en 2×10 links naar boven. Simple as that!

Misschien wat naïef, maar deze week ben ik begonnen en ik ben benieuwd  wat het resultaat na 2,5 week zal zijn! Mocht het werken dan is dit wel dé  Gouden tip! Want het kost weinig tijd en je hebt er niks voor nodig =)

Ga jij al strak je bikini in?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Bente
  18 juli 2013 at 16:07

  Ik denk dat als dit zou werken iedereen wel met een sixpack rond liep ;) maar het kan zeker geen kwaad lijkt me en misschien helpt het een beetje? We horen het binnenkort wel! :)

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   25 juli 2013 at 13:17

   Ja dat is waar, ik heb nog stille hoop! Ik hou je op de hoogte :)

 • Reply
  Dina
  19 juli 2013 at 14:17

  Ik vraag me af of je na 2 weken buikspieroefeningen een mooie strakke buik hebt, maar het is natuurlijk niet verkeerd om íets te doen! Ben benieuwd of je over 2,5 week het gewenste resultaat hebt bereikt! :)
  Ik ben op dit moment ook nog bezig met bikiniproof worden. Gaat me zeker nog lukken voordat ik op vakantie ga.

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   25 juli 2013 at 13:29

   Ahh fijn! Wat doe jij voor het bikini proof zijn?

 • Reply
  Elsa
  23 juli 2013 at 21:10

  Ik ben een tijd geleden begonnen met een 30 day Abs challenge. Dat waren 4 oefeningen die je elke keer iets vaker moest doen: crunches, sit-ups, leg raises en een plankje.
  Ben na 2 weken gestopt omdat ik een geïrriteerd borstbeen kreeg, maar de sit-ups gingen steeds makkelijker, dus het werkte wel!

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   25 juli 2013 at 13:31

   Jammer dat je moest stoppen! Ik merk dat mijn sit ups inderdaad nog steeds moeilijk gaan, maar wel al ietsjes makkelijker. Blijven trainen dus!

  Leave a Reply