2DAY'S POSTS

The most happy run of the year!

 

Yes! Eindelijk is er in Nederland een officiële Colour Run te vinden! Dit jaar op vrijdag 14 juni 2013 zal de eerste editie van ‘ Colours By The Sea’  plaats vinden aan de boulevard van Vlissingen (Zeeland). Het startschot zal ’s avonds om 20:00 klinken en dan zullen de lopers beginnen aan een tocht van 5 km. door de mooiste kleuren. Er zal geen tijdnotatie plaatsvinden, dus je hebt alle tijd om rond te dansen in de om je heen vliegen kleuren.

Hoe schrijf ik mij in?
Je kunt je inschrijven op deze site , de kosten zijn 17,50 euro per persoon, maar hiervoor ontvang je wel een wit T-shirt en een veiligheidsbril. Het is de bedoeling dat aan het einde van je run je T-shirt natuurlijk alle kleuren van de regenboog heeft, je mag het shirt houden.

Vervoer
Vlissingen ligt in Zeeland en helaas dus niet voor iedereen naast de deur. De site van Colours By The Sea raadt aan er een weekendje van te maken. Er zullen binnenkort dan ook aanbiedingen verschijnen op hun site, voor een leuke overnachting. Verder is Vlissingen wel goed te bereiken met de trein (ze hebben een eigen station), maar je zit dan alleen wel met je reistijd.

Zelf hoop ik echt dat ik er dit jaar bij kan zijn. Ik heb voor dat weekend op zaterdag & zondag een festival staan (Indiana Summer Festival) dus het is nog even de vraag of mijn hardloopbuddy en ik toch nog afreizen naar Zeeland de avond ervoor! Ik hou jullie sowieso op de hoogte!

Geniet ondertussen nog even van deze prachtige beelden:

 

Zie ik jou misschien aan de start op 14 juni?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Janie van der Heijden
  15 maart 2013 at 10:03

  Echt gaaaafff!!! Staat ook echt op m’n to-do-list! Dit jaar ben ik niet van de partij. Even richten op m’n verdere herstel en proberen in mei en juni in Den Bosch met 2 runs mee te rennen waar ik graag bij ben.

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   15 maart 2013 at 21:42

   Wat fijn dat je weer kunt beginnen! Ik weet bijna zeker dat dit een succes gaat worden, dus het zal zeker terug komen! Volgend jaar sta jij gewoon aan de start!

   • Reply
    janie
    15 maart 2013 at 23:21

    Mijn kuitproblemen zijn nog niet opgelost. Donderdag naar nieuwe sportfysio en 28-3 naar sportarts. Ik probeer wel 3x per week weer te lopen zodat ik 26-5 sowieso 5km bij Vestingloop in Den Bosch kan doen.

 • Reply
  Linda
  15 maart 2013 at 10:06

  Vlissingen is voor mij echt te weg! Ik zag ook dat er een Colorrun in Zwolle komt, alleen deze is gelijk met de Marikenloop, helaas ben ik dan druk met verhuizen dus ik moet nog even geduld hebben.

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   15 maart 2013 at 21:42

   Jammer, maar zoals ik al tegen Janie zei, het zal zeker terug komen, dus nog genoeg kansen! :)

 • Reply
  Andrea
  15 maart 2013 at 20:28

  Van de week ingeschreven :D

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   15 maart 2013 at 21:43

   Wat leuk!! Ik ga nog even overleggen of het haalbaar is voor mij om er bij te zijn (3,5 uur reistijd…) Maar het wordt vast een vrolijke happening!

 • Reply
  Desirée van Kampen
  15 maart 2013 at 23:34

  Mmm… Ik was even vergeten dat we het weekend daarna al volgepland hadden haha. Maar als ik ons een beetje ken zijn we vast wel zo gek om toch de dag ervoor deze run te lopen. Deze kans kunnen we toch niet laten liggen? Alleen de ervaring maakt het al de moeite waard! Echt een dilemma. Ik stel voor dat we morgen gaan plannen hoe we alles kunnen doen. Moet toch kunnen lukken?! We’ll see!

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   16 maart 2013 at 12:53

   Ja ons kennende hakkelen we gewoon door. Maakt niet uit hoe & wat, we doen het gewoon! Het is te mooi om te missen inderdaad, laten we maar eens goed met onze agenda’s aan tafel gaan zitten haha :)

  Leave a Reply