2DAY'S POSTS DIARY

Time 2 Update

Zo, dat was even een lange stilte op Girlontherun.nl! :O Ik ben zo druk geweest met het bijwerken van mijn studie, het volop sporten en keuzes maken dat ik eventjes niet de puf had om ook nog blogs te schrijven. Big sorry! Maar, hier ben ik weer :) Time 2 Update!

Nieuwtje(s)
Zoals je misschien wel weet ben ik begonnen met kickboksen! Maar waarom? Nou, niet omdat ik zo een vechtersbaasje ben hoor hihi, maar wel omdat ik het heerlijk vind om even helemaal los te gaan op een zak. Ik mag al mijn energie erin pompen, helemaal kapot gaan en toch geeft hij niet op. Hij laat mij niet stoppen. (‘Hij’ als de Zak) Wanneer aan het einde nog eventjes keiharde hardcore wordt aangezet (waar ik eigenlijk totaal niks mee heb) stroomt de adrenaline door je heen en ga je toch nog door, terwijl je normaal al opgeeft. Als beloning heb je dagen ontzettende extreme spierpijn en ben je eigenlijk weer helemaal zen direct na de les. :) Heerlijke contra!

Het voelt ook als een soort bevrijding om een sport te doen waarbij ik niet hoef te ‘presteren’  of bezig hoef te zijn met ‘beter worden’. Kickboksen vind ik gaaf, zolang het op een zak is. Maar ik zou nooit iemand in zijn of haar gezicht kunnen slaan of trappen als ‘sport’. Respect voor de vrouwen die wel hele mooie rake hoeken kunnen geven, maar voor mij is dat geen ontspanning meer! Dus dit vind ik heerlijk! En het leukste: Ik doe het samen met mijn beste vriendinnetje Dees, wat het nog net even gezelliger maakt!

Op de Agenda
Deze week staan er nog drie keileuke dingen op de agenda:
Vanavond loop ik met de Nike groep mee door Amsterdam! Voor mij de allereerste keer en eenmalig, maar ik ben heel benieuwd of ik nog een van jullie ga spotten, loop jij ook mee?
Donderdag ga ik nog trainen, afhankelijk van de run van vanavond, zal dat waarschijnlijk een hele rustige loop worden om te herstellen.
Vrijdag heb ik een bootcamp! Aan het eind van de dag ga ik helemaal afgemat worden door RunAndreaRun (ken je haar blog al?). Dus ik ben benieuwd!
En dan begint het weekend alweer, zaterdag ben ik lekker aan het werk :)  En zondag… Dan doe ik mee aan de Ajax Run! En daar kijk ik toch ook wel heel erg naar uit! 10 km rondom het Ajax Stadion! Leuk leuk! (hopelijk ben ik niet te gesloopt van de bootcamp van vrijdag..)

Nieuw doel
Eerder vertelde ik je al dat het weer tijd is om nieuwe doelen te stellen. En bij deze is ‘ie gesteld: Een snelle 10 kilometer! Toen ik tijdens de Dam tot Damloop mijn 10 kilometer PR bleek te hebben verbroken (48:28),  ging er wel een belletje: Dit moet dus sneller kunnen! De Ajax run van zondag zie ik dan ook als een test: Wat kan ik nu? Vervolgens ga ik een doel stellen: Waar wil ik heen? En voor wanneer? En in die zoektocht neem ik je natuurlijk weer mee! Met deze keer wekelijks een update, net zoals bij de Dam tot Damloop, zo krijg je een sneaky kijkje in de keuken van mijn trainingen en wie weet kunnen we elkaar daarin wel verder helpen!

Zo, nu jullie ook weer up2date zijn mag je vanaf nu weer dagelijks een blog verwachten!
(En natuurlijk binnenkort uitslag van de Sportbeha winactie!!)

Hoe gaat het met jou? Wat wil jij dit jaar nog lopen?

Liefs, Girlontherun
Kirsten

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

 

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Thas
  8 oktober 2014 at 09:57

  Zo bij het lezen van je doel voor de 10 km, ben je nog bezig met het trainen voor een snellere 3000 m of is dat nu even van de baan (haha baan ;))?

  • Reply
   Girlontherun
   8 oktober 2014 at 12:17

   Nou, op dit moment gaat het winterseizoen in, dus dan zal ik wat minder op de baan trainen! Maar… in het voorjaar ga ik zeker weer trainen voor de middellange afstanden! :D

 • Reply
  Esther
  8 oktober 2014 at 11:21

  Wat goed! Ik ga ook voor een snellere 10K bij de Olympisch stadion run (8 nov a.s.) Heel veel succes a.s. zondag!

  • Reply
   Girlontherun
   8 oktober 2014 at 12:21

   Leuk! Succes Esther! Wat voor een tijd wil je lopen? :)

 • Reply
  Manon
  8 oktober 2014 at 15:32

  Leuk doel! En begrijpelijk dat het wat rustiger is als je het druk hebt met je studie :)

  • Reply
   Girlontherun
   8 oktober 2014 at 22:24

   Dankjewel girl! :)

 • Reply
  gabriella
  8 oktober 2014 at 17:00

  ohhh wat leuk vrijdag samen met andrea!! lijkt mij zo’n tof mens!
  Zondag ga ik je hopelijk spotten! Ik doe ook de 10km. Wat is je raceplan? bij mij ws 1e 3km iets rustiger en dan meer gas erop… Wel met een bepaalde max ivm de HM amsterdam de week erna waar ik een dik vet PR wil lopen!
  Veel succes en zie je hopelijk zondag :-)

  • Reply
   Girlontherun
   8 oktober 2014 at 22:26

   Ah, ja we moeten zondag gewoon eigenlijk even meeten?! Wat dacht je hiervan: zo ver mogelijk vooraan in het startvak? Dan moeten we elkaar kunnen vinden! Zou tof zijn! Ik weet het nog niet, maar een PR zou zondag voor mij wel heel leuk zijn hihi :D Goed bezig girl!

   • Reply
    Gabriëlla
    9 oktober 2014 at 07:27

    Goed idee ;-). En anders zie ik Je vast wel even na de finish.

 • Reply
  marleen
  8 oktober 2014 at 17:12

  ooohhh precies nu ik niet bij Nike ben vanavond ben jij er! Jammer! was leuk geweest ;)

  • Reply
   Girlontherun
   8 oktober 2014 at 22:27

   Ah, super jammer! Ik was nog aan het opletten inderdaad! En helaas kan ik eigenlijk nooit op woensdag avond, anders zou ik zeker vaker komen! Vond het erg leuk!!

  Leave a Reply