Update Training 02/04/2013

Een quote om mijn blogpost te beginnen en mijn excuses om mijn blog te vervolgen. Sorry! Ik was er even uit. Het was een beetje een chaos-druk-woow weekend, dat gevoel, weet je wel.. Ik zit in mijn tentamenweek en de theorie moest nog flink op mijn netvlies geprint worden. Vandaar dat ik 3 dagen afwezig was met blogposts. I know, dat kan echt niet! Ik zal het niet meer doen. Het voelde ook echt niet fijn…

Máár ondanks al dat leren heb ik wél gesport! Zo stond ik zaterdag ochtend stipt 9:00 uur in de sportschool en ook gisteren ochtend stond ik voor een (nog) dichte deur te wachten. Want mijn sportieve kriebels, die kan ik niet laten gaan natuurlijk.

Zaterdag  volgde ik een spinningles, varieerde ik in krachttraining, roeide ik 750 meter weg en hupste ik ook nog even op de crosstrainer. Een soort wirre war van allerlei oefeningen. Gisteren begon ik wederom met een spinningles (je moet mijn beenspieren eens zien, tjoh!) en vervolgde ik mijn weg naar de krachttraining. Ik begin nu serieus waar te nemen dat mijn benen flink aan het versterken zijn en daar ben ik heel erg blij mee.

Maar waar is het hardlopen? Die staat morgen ochtend op de planning. Een 60 minuten duurloop, op een heerlijk ontspannen tempo, hopelijk met een prachtig zonnetje! Ontspannen? Ja, ontspannen! Want ‘s avonds ga ik een ‘vitaal les’ volgen bij een goede vriend van mij. Hij geeft les op een sportschool in de buurt en ik ben uitgenodigd om het gratis te proberen! Wie weet sleep ik mijn runningbuddy Desirée wel mee, want elke training kunnen wij wel gebruiken.

Wat die Vitaal training precies in houdt? Ik heb geen idee, ik laat me altijd graag verassen. :) Daarover donderdag hopelijk meer (met misschien wel foto’s?!).

Hoe gaat het met jullie trainingen? Weten jullie de tijd nog te vinden? Of ben je het ook wel eens zoek? 

Follow my blog with Bloglovin

 

Girlontherun

7 Comments

  1. Met mijn trainingen gaat het prima. Heb wel even een dip gehad (lees: 10 dagen niet gelopen). Maar na een paar pittige trainingen ben ik weer back in bussines. Gisteren 18k met mijn loopmaatje, aan het eind had ik zelfs nog energie over en
    heb ik er een halve marathon van gemaakt. Wat klinkt dat toch lekker! 2 minueten sneller dan de vorige keer. Nog 3 weken en dan is DE DAG, sta ik aan de start van mijn eerst HM wedstrijd. Spannend. Nu het eind in zicht is vind ik het wel makkelijker om te trainen. Ook omdat het ‘s avonds langer licht is.

    • Wauw dat is nog eens spirit! Wat lekker joh, wat zijn je plannen voor na de halve marathon? Trainse nog even en alvast heel veel succes/plezier natuurlijk!

  2. Afgelopen week vond ik het heel lastig om de tijd te vinden, ik heb dan ook maar 2 keer gelopen. Gelukkig lig ik goed op schema, nog 1 rustige training en dan sta ik zondag aan de start van de halve in Berlijn!

  3. Hier is het de laatste anderhalve week ook chaotisch druk geweest. Maar dat kan nou eenmaal gebeuren. Het enigste wat je dan kunt doe is doorgaan en hopen dat er snel weer zon aan de hemel verschijnt.

    Wel mooi om te lezen dat je dan toch tijd inruimt om even lekker te gaan sporten. Ook dat geeft je weer energie!

    Tussen het druk zijn door misten we je inderdaad MAAR je tentamens zijn belangrijk dan een blog! Dus leren, dan sporten ter ontspanning en als er nog wat tijd overschiet mag je hier wat bloggen!… ;-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*