2DAY'S POSTS EVENTS VIDEO

VIDEO | VLOG Overlevingsloop Den Helder 2014

Het parcours van de Overlevingsloop in Den Helder / Huisduinen gaat dwars door de duinen, over het strand en recht door zee. Met dit bijzondere, afwisselende en heftige parcours besloot ik er een nieuwe uitdaging van te maken. Niet zomaar uitlopen, maar filmen terwijl ik hem loop! Benieuwd?

De shots zijn opgenomen met mijn Iphone 4S, die ik veilig heb beschermd met een ‘Lifeproof’ Otterbox. Je kent ze wel, die behuizingen om je telefoon die ze beschermt tegen water, vallen en modder. Om de som op de proef te nemen heb ik het risico genomen en besloot mijn telefoon in de hand mee te nemen. Het resultaat, die mag jij beoordelen (Mijn telefoon heeft geen spatje schade opgelopen!):

Tegelijkertijd met dit filmpje, is ook mijn Youtube kanaal ‘Girlontherun.nl’ gestart. Verwacht er nog even niet teveel van de komende tijd, maar wie weet verschijnen er meer filmpjes in de toekomst. (Jezelf even abonneren kan dus absoluut geen kwaad & op de ‘like’ button onder het filmpje drukken ook niet :) Klik op deze link om naar het youtube filmpje zelf te gaan.

Het raceverslag (in letters dus) volgt morgen, want zoveel als beeld kan zeggen, zoveel meer ging er nog door mijn hoofd.

Ik heb echt genoten van de run, die boven mijn verwachting écht de moeite waard is. Zeker dat ik volgend jaar weer aan de start verschijn. Nog even big thumps up naar mijn 2 vriendinnetjes Ellen & Sarah die plek 2 & 3 binnen sleepte op de 6,7km! Go Girls!

Best spannend, zo een eerste filmpje op het internet. Ik ben dan ook razend benieuwd wat je er van vindt!
Laat het met vooral even weten in een reactie hieronder. Dankje!

Liefs, Girlontherun
Kirsten

 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Sierd
  28 augustus 2014 at 16:41

  Leuk filmpje

  • Reply
   Girlontherun
   28 augustus 2014 at 17:26

   Dankjewel Sierd!

 • Reply
  Desirée
  28 augustus 2014 at 16:42

  Wauw super leuk om zo jouw run van gisteravond mee te mogen maken! Wat een prachtig uitzicht hadden jullie zeg! De loop lijkt me geen straf maar wel zwaar. Je mag vaker filmpjes maken!! Super leuk!! Jullie hebben het ook echt goed gedaan. Wat een prestaties weer!! Thumbs up!

  • Reply
   Girlontherun
   28 augustus 2014 at 17:27

   Ah super lief van je Desiree! Dankjewel! Volgend jaar loop je ook mee :) :)

 • Reply
  marleen
  28 augustus 2014 at 16:51

  leuk!! en goede tijd met het zwemgedeelte erbij :o wow! gaaf hoor zo’n run!

  en ik zeg, vaker video’s doen, je hebt een leuk hoofd en leuke stem ervoor ;) looptechniek op de baan, warming up oefeningen, etc :D

  • Reply
   Girlontherun
   28 augustus 2014 at 17:28

   Thanks Marleen! Jaa, super heftig, maar keigaaf! Heel anders dan normaal. Ah wauw, thanks! Die houd ik in gedachten, wie weet komen die er ook wel :)

 • Reply
  Maikel
  28 augustus 2014 at 17:10

  Mooi gemaakt filmpje. Ondanks dat je beweegt tijdens het lopen (niet te voorkomen natuurlijk) blijft het beeld gewoon duidelijk en goed te volgen waardoor het leuk is om naar te kijken.
  Ik heb nu wel meteen zin gekregen om te gaan hardlopen :-)

  • Reply
   Girlontherun
   28 augustus 2014 at 17:29

   Kijk! Dat is nou helemaal mijn bedoeling. Heb je inmiddels al je loopschoenen aangetrokken en een rondje gemaakt? :)

   • Reply
    Maikel
    28 augustus 2014 at 21:06

    Vandaag helaas een rustdag, maar morgen ga ik zeker weer.

 • Reply
  Robin Jong
  28 augustus 2014 at 20:50

  Girl on the run. En Girl on the camera! Leuk gedaan zeg! Mooie loop, maar de combi ‘ter land en ter zee’ lijkt me wel zwaar. Maak het jezelf iets makkelijker met een go-pro. Volgens mij kun je die op je hoofd meedragen. Maar begrijp me niet verkeerd, dit is echt leuk gedaan.

  • Reply
   Girlontherun
   29 augustus 2014 at 08:49

   Dankjewel Robin! De combi was inderdaad erg zwaar, vooral het gevoel in de benen nadat je uit de zee komt. Een GO PRO staat zeker op mijn lijstje, alhoewel dit niet standaard zal worden wanneer ik ergens loop hoor! Maar wie weet wel vaker :) Dankjewel!

 • Reply
  Laura
  28 augustus 2014 at 21:53

  Heel leuk dit filmpje! Zag er ook uit als een hele leuke loop, en oei wat moet dat water en het mulle zand zwaar zijn geweest!

  • Reply
   Girlontherun
   29 augustus 2014 at 08:50

   Dankjewel Laura! Ja het was echt een super leuke run, erg zwaar, maar geeft een extra kick achteraf!

 • Reply
  Marjolein
  29 augustus 2014 at 09:04

  Superleuk filmpje! Zo’n bijzondere loop is daar ook extra geschikt voor denk ik, met het mooie uitzicht en het lopen door het water en zand erbij, dan bijvoorbeeld een ‘saaiere’ 10 km wedstrijd.

  • Reply
   Girlontherun
   29 augustus 2014 at 11:46

   Ja, daar heb je helemaal gelijk in! Het water & zand maakte het filmpje interessant. Als het één en al asfalt was dan ben je snel uitgekeken hihi. Maar thanks!! :)

 • Reply
  chantal
  29 augustus 2014 at 15:48

  Leuk om te zien en knap dag je 6e bent geworden ondanks het filmen :)

 • Leave a Reply