2DAY'S POSTS

Vrolijke vrijdag

Wat een heerlijke vrijdag heb ik vandaag gehad. En dat is voornamelijk aan Jullie te danken! Girlontherun.nl is te vinden op Facebook en vandaag zijn de 75 likes behaald!

Binnen 5 dagen ging de Facebook pagina met meer dan 40 likes vooruit. Wat een top prestatie! Daar staat natuurlijk die onwijs gave set Bibbits tegenover, welke morgen wordt  verloot onder de likers & delers van het bericht. En wees niet getreurd als je er morgen niet bij zit, want ik ga weer een leuke nieuwe prijs bedenken, welke verloot zal worden bij 250 likes!

Voor vandaag zal ik jullie een update geven over mijn dag, want ondanks dat ik niet getraind heb, had ik wel een vrije vrolijke vrijdag :-)

Het begon natuurlijk met het prachtige nieuws dat de 75 likes waren behaald, dat is nog eens leuk wakker worden op de vrijdagmorgen. (En het worden er steeds meer!) Vervolgens ging ik vroeg naar school voor college, hield ik een presentatie en leverde vervolgens mijn onderzoeksrapport in voor een vak.

Om mijn weekend in te luiden, lag vandaag ook nog mijn Propedeuse op mij te wachten bij de studentenbalie op school. Eindelijk officieel én ondertekend! Die heb ik in de pocket :)

Om de likes en het weekend te vieren, glipte mijn studie maatje en ik stiekem de tram in vanaf Amsterdam Centraal, in plaats van de trein naar huis. Even een rondje lopen in het centrum. Hier en daar wat schoenen gepast en vooral veel gelachen.

Toen ik eenmaal thuis was sloot ik de dag nog even af met de inkopen voor a.s. zondag. (De koekjes zijn voor vanavond hihi)

Ja, het was een fijne vrijdag, een vrolijke vrijdag. Ik heb ontzettend veel zin in zondag (Zandvoort Circuit Run), ongeacht wat voor weer het wordt. Ik ga voor een PR, maar het meedoen aan het evenement zal ook genoeg voldoening geven.

Hoe zit het met jullie weekend plannen?

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Linda
  22 maart 2013 at 22:27

  Ja! Zondag! Ik heb er ook zin in! Gewoon warm aankleden! Het girls love 2 run event was toen ook heel koud maar hebben we lekker mee gerent! Misschien tot zondag!

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   23 maart 2013 at 15:06

   Precies! Lange tight, windjack en misschien handschoen en gáán! Dat kunnen wij!:) Wie weet tot morgen!

 • Reply
  Richard
  23 maart 2013 at 00:53

  Gefeliciteerd met al je successen! Je bent in ieder geval goed bezig.

  Wat betreft die likes: Die had je al binnen toen je donderdagavond naar bed ging. Janie had over ergens rond 22.00 uur…

  Hoe is je presentatie gegaan? Ik heb het idee dat je genoeg van meneer Nijkamp op hebt kunnen steken. Hopelijk levert ook dat je een goed resultaat op!

  Nu moet ik je wel even vermanend toespreken: Je weet dat die sport/energy-drankjes nou niet bepaald gezond zijn en je ze eigenlijk beter niet dan wel kan gebruiken? Kijk dit maar eens terug: http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/08-10-2012/sportdrankjes/

  As Always: YMMV (http://en.wiktionary.org/wiki/your_mileage_may_vary), net zoals die van anderen maar als je ze gebruikt denk er dan heel goed over na in welke omstandigheden je ze gebruikt en of je al die suikers ook daadwerkelijk weer verbrand.

  Overigens schijnt Isostar beter te zijn maar aangezien Janie hier de hardloper is kan zij je veel meer over dit onderwerp vertellen!

  Het blijft leuk om te zien: Vrouwen + tijd over in stad met leuke winkels = Shoppen! Geef ze een ’n ongelimiteerde creditcard mee en dan is zelfs die binnen de kortste keren maxed out. :-p

  Veel plezier zondag en kleedt je goed tegen de kou! Daarbij let je natuurlijk vanzelfsprekend goed op je warming up en helemaal op je cooling down. Voordat je het weet heb je iets te pakken of last van je spieren… De voorspelling voor Zandvoort komende zondag: http://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/Zandvoort/4058383

  Ik hoop dat je je PR kan verbeteren maar ik weet niet of je dat gaat lukken. Als het erg druk is op de baan en je kunt niet harder vanwege je voorgangers…

  Als allerlaatste kan ik je nu al zeggen dat je volgende week vrijdag een Goede Vrijdag gaat hebben….

  • Reply
   Richard
   23 maart 2013 at 00:54

   Zie overigens nu pas dat het zondag ook stevig wil waaien in Zandvoort. Ook dat kan roet in je PR-plannen gooien…

   • Reply
    Kirsten Lofers Adema
    23 maart 2013 at 15:10

    Heey Richard! Haha je hebt me weer laten lachen. Vrouwen en creditcard.. beter van niet! Anders moeten alle winkels binnen de kortste keer sluiten ;-)

    Hmm.. dat is idd een kritische blik op de sportdrankjes. Ik gebruik Isostar meestal voor lange fiets afstanden, misschien voor hardlopen ook maar overstappen.

    Ja, het wordt wat met die harde wind. Maar het geeft me meestal wel extra motivatie ‘het tegen de wind invechten’. Ik ga wel voor een PR onder nul met harde wind :-)

    De presentatie verliep goed, het rapport is ingeleverd en nu afwachten. *spannend!*

    Gelukkig hebben we allemaal volgende week een Goede Vrijdag :)

    • Reply
     Richard
     24 maart 2013 at 03:57

     Gewoon overstappen op Isostar. Als je het toch al in huis hebt en gebruikt voor het fietsen… Uiteindelijk is het allebei lichamelijke inspanning. Dus als het voor het 1 werkt, dan waarom niet voor het ander?

     Zoals Janie zegt: Kijk eens op de site van Isostar. Genoeg (grote/bekende) sporters in diverse disciplines die het ook gebruiken en er bij zweren. Zal wel niet voor niks zijn.

     Over (de voorbereiding voor) Zandvoort hebben we het nu wel genoeg gehad! Uitslagen wil ik! Met een berg foto’s natuurlijk… ;-)

     Dat met die creditcard lijkt mij als man wel een leuk experiment! Kijken hoe lang ze het shoppen leuk vinden en met hoeveel ze terug komen. Weet ondertussen allang dat de gemiddelde vrouw op storing gaat bij de gedachte aan een creditcard zonder limiet… Als ik er een paar had om het experiment mee te doen (lees: Meer dan genoeg geld op de bank.) dan zou jij er zeker 1 krijgen. Net zoals het vrouwtje natuurlijk. Maar die uitkomst kan ik nu al voorspellen… Of nie schat!

     Nu afwachten op de uitslag van je rapport en wachten op volgend weekend! Ik heb wel zin in Pasen!

     • janie
      24 maart 2013 at 19:57

      Hmmm…. als je dat kunt regelen schat… die creditcard… Weet ‘m wel goed te besteden! ;-)

 • Reply
  Janie
  23 maart 2013 at 10:30

  Leuk te lezen over je vrolijke vrijdag! Heel veel succes zondag! Ondanks de kou twijfel ik er niet aan dat je plezier zult hebben!

  Zie ik een flesje AA drink in je boodschappen mandje? Ik ben daar zeer kritisch over… Bekijk dit fragment maar eens van Tros Radar van afgelopen oktober: http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/08-10-2012/sportdrankjes/
  Het is echt troep…. Zie het niet als kritiek, zo bedoel ik het niet. Zelf gebruik ik Isostar als sportdrank. Voor meer informatie bekijk hun site eens: http://www.isostar.nl/nl-nl/

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   23 maart 2013 at 15:11

   Ik zie het zeker niet als kritiek Janie! Isostart gebruik ik voor mijn lange fiets afstanden, maar het is wel een goede om die ook te gaan gebruiken voor mijn hardloop afstanden. Dankjewel voor de tip! Die zijn altijd welkom hè, dat zie ik niet als kritiek ;)

   • Reply
    Richard
    24 maart 2013 at 03:41

    Erg he, getrouwd zijn met elkaar en dan nog net genoeg langs elkaar leven om allebei dezelfde link te posten!

    Of is het: Two bodies, one heart, mind & soul? Wie zal het zeggen?

    • Reply
     Kirsten Lofers Adema
     24 maart 2013 at 15:44

     Bewijst maar weer dat jullie een top koppel zijn!

     • janie
      24 maart 2013 at 19:59

      Dankjewel! Lief! Ben ook erg blij dat ik samen met hem ben! Elke dag weer!

     • Richard
      25 maart 2013 at 01:16

      Wij een top koppel? Volgens mij heb ik iets gemist…

    • Reply
     janie
     24 maart 2013 at 19:58

     Dat is ons al vaker gebeurt!!!! ;-)

 • Reply
  Elsa
  24 maart 2013 at 14:01

  Gefeliciteerd met je propedeuse! Wat lekker, zo’n vrije vrolijke vrijdag.

  Ik heb ook even het gelinkte filmpje over AA drink bekeken, aangezien ik dat ook gebruik. In principe alleen na duurlopen vanaf zo’n 15 km en na wedstrijden. Dan heb ik er ook echt wat aan.
  In het filmpje gaat het met name over de hoeveelheid suiker in het drankje en dat dit helemaal niet nodig is voor kinderen die sporten. Een marathonloper zou er wel baat bij hebben. Nu zie ik mij eerder als een marathonloper dan als een kind die het drinkt omdat het lekker is. Vocht wordt sneller opgenomen als er suiker is toegevoegd en ik merk ook dat het bij mij werkt. Ik knap sneller op dan alleen van water.
  Misschien zoek ik nog wel een alternatief, maar volgens mij is er weinig aan de hand als je het maar op de manier gebruikt zoals het eigenlijk bedoeld is.

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   24 maart 2013 at 15:47

   Ja dat klopt. Zelf gebruik ik het ook niet vaak, alleen met evenementen. Met gewone trainingen hou ik het bij water. Het zit misschien ook tussen mijn oren, maar voor een evenement drink ik zo iets omdat ik ergens geloof dat het helpt. (Dat doen die commerciële bedrijven toch goed he! haha) Maar Isostar is inderdaad wel een stuk beter, dat is écht gericht voor op het sporten en veel minder suiker. En ik zou jou ook eerder vergelijken met een marathonloper, dan een kind dat van zoetige drankjes houdt ;-)

  Leave a Reply