2DAY'S POSTS

Wat te doen met je haar?

Eeuwig met een simpele paardenstaart lopen, wordt op den duur wat eentonig. Maar wat moet je dan met je haar? Ik loop nu wel eens met een klein knotje en daaronder mijn haar los, maar dat is echt géén doen tijdens runs met veel wind. Vooral als je daarvoor je lippen hebt ingebalsemd met labello, plakkerdeplak. Dus ging ik voor jullie eens op zoek naar wat leuke haar stijlen ter inspiratie om je run nét even more fashionable te maken. Je moet wel een beetje creatief zijn, of je moeder/vriendin/zus/vriend? zover krijgen om het even bij je uit te proberen.

Mooi voor tijdens een run, je haar is uit je gezicht en zwabbert nergens rond. En het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Ik zie deze stijl al helemaal voor me met bijpassende kleur gymen bijvoorbeeld. ;-) 

 

Dit zijn de handige afbeeldingen, met totale uitleg. Oké nu is met los haar lopen, zoals ik al zei,  niet heel handig, maar je kunt je haar nu ook door vlechten of in een staart doen, het is alsnog erg leuk!

 

Knotjes blijven natuurlijk wel ultiem voor je runs. Deze zit wel laag in de nek, dus beter niet met heel warm weer. Maar aangezien dat er voorlopig nog niet is, kan het nog!

Voor korter haar ontzettend leuk, het moet ook vast te doen zijn met lang haar. Ik vind de toevoeging van het haarbandje wel erg leuk. (Ook leuk voor festivals!)

Dit een beetje het idee van de vlecht door laten lopen in een staart. Ik vind deze echt ontzettend leuk. Het is een grove vlecht, waardoor ik hem heel sportief vind staan. Hiervoor ga ik binnenkort mijn running buddy Desirée voor strikken, als het gelukt is zet ik het resultaat natuurlijk op Girlontherun.nl!

 

Wat doe jij met je haar tijdens runs? Wissel je af?

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Desirée
  29 maart 2013 at 14:43

  Super leuke ideeen! Weet alleen niet of ik dit ook kan doen met mijn krullende haren.. Maar het is de moeite waard om het een keer te proberen. De laatste die jij graag zou willen zal een uitdaging worden, haha. Maar ik wil het graag voor je proberen;)

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   29 maart 2013 at 17:34

   Ik ga de uitdaging aan met je krullende haren! Wie weet is dat juist wel extra mooi. Oefening baart kunst zeggen ze toch?

   • Reply
    Desirée van Kampen
    30 maart 2013 at 15:39

    Deal! Oefening doet wonderen zeggen ze haha

    • Reply
     Desirée van Kampen
     30 maart 2013 at 15:39

     Lekker Nederlands weer.. Maar met veel oefenen moet het hopelijk lukken:)

 • Reply
  Elsa
  29 maart 2013 at 15:03

  Ik doe meestal een paardestaart, da’s toch het makkelijkst en snelst. Als het erg warm is met een wedstrijdje wil ik nog wel eens een vlecht doen of halverwege nog wat meer elastiekjes om de staart heen om hem beter bij elkaar te houden.
  Ik vind dit wel hele leuke ideetjes voor een feestje trouwens!

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   29 maart 2013 at 17:35

   Ja, ik ben ook altijd vrij makkelijk. Maar inderdaad je kan dit ook voor feestjes doen!

 • Reply
  janie
  29 maart 2013 at 21:06

  Zelf doe ik mijn haar altijd in een paardenstaart. Snel en gemakkelijk vind ik dat! Toevallig heb ik afgelopen woensdagochtend voor het eerst met losse haren gelopen. Maar dat vind ik toch 10x niks! Helemaal als het waait!

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   30 maart 2013 at 16:30

   Haar los is inderdaad niet handig! Dan toch maar in een paardenstaart ;)

   • Reply
    janie
    31 maart 2013 at 10:38

    Heb ook niet het geduld om lang met mijn haar bezig te zijn voordat ik ga trainen. Sta dan altijd te popelen in m’n loopschoenen om te starten hahaha!

 • Reply
  Richard
  30 maart 2013 at 11:58

  Dames, we hebben het over hardlopen.

  Niet over het lopen op de catwalk bij ’n modeshow.

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   30 maart 2013 at 16:31

   Eerste woord van je reactie. Nog even langzaam herhalen. Vervolgens de rest nog een keer lezen.

   Begrijp je?;)

   • Reply
    Janie
    30 maart 2013 at 17:46

    Whahaha! Die is droog Kirsten!

    Lig echt dubbel om jullie 2! ;-)

   • Reply
    Richard
    31 maart 2013 at 13:36

    Ja, ik begrijp je. Ik had even de ijdele hoop om tot jullie logische verstand door te dringen maar ter vergeefs. Wat je zegt: Dames….

    Vrouwen: 90 minuten tutten voor 30 minuten lopen.
    Mannen: Binnen 2 minuten omgekleed voor 30 minuten lopen.
    Nettowinst voor de man: 88 minuten. Met die bespaarde tijd hebben wij mannen de wereld gebouwd. #efficiënt

    En je weet dat dat zogenaamde ‘wij kunnen meerdere dingen tegelijk doen’ van vrouwen ook ’n mythe is?

    Maar wij mannen houden nog wel van jullie vrouwen hoor!… ;-)

 • Reply
  Laneiice
  13 december 2013 at 20:46

  Handig! ik doe altijd zo’n slappe saaie knot! volgende keer toch maar zo’n haarband in doen! Misschien nog tips voor hoe je, je haar kan doen als je naar school moet? heb altijd haast.

 • Reply
  Eveline
  24 april 2014 at 10:47

  Wat een leuke post! :)
  Ik heb er echt een hekel aan als ik steeds allerlei haren in mn gezicht voel. Een gewone staart of knot blijft bij mij onvoldoende zitten omdat ik erg lang en zwaar haar heb. Ik maak vaak een vlecht zoals in de 3e optie (half-up French braid), extra elastiekje om de staart en dan vervolgens de staart nog in een vlecht. Inmiddels hier wel handigheid in gekregen dus heb ik m’n haren binnen no-time in een vlecht en uit mn gezicht!
  Die van de eerste foto vind ik erg mooi, binnenkort maar eens uitproberen!

 • Leave a Reply