2DAY'S POSTS REVIEW WIN

WINNEN | Lifeproof Case voor jouw Smartphone

 

Weet je nog het filmpje dat ik maakte tijdens de Overlevingsloop in Den Helder? Ik maakte het filmpje met mijn iPhone 4S, terwijl ik delen door het zand & tot ver de zee in moest lopen. Tijdens die run testte ik de Lifeproof case en die was dus meer dan geslaagd. En nu mag ik er dus 2(!!) weg geven!  Jaaa!

Ga naar mijn instagram om kans te maken, daar staan precies de 4 stappen die je moet doen om mee te doen.

Het hoesje
Het hoesje beschermt je telefoon tegen viezigheid (tijdens trailruns of tijdens een mountainbike tocht), tegen vallen & stoten (mocht ‘ie uit je handen/tasje/houder vliegen) en tegen water (halloo regenbuien en toch foto’s maken!). Ze zijn ook te koop in winkels zoals de Mediamarkt. Vaak worden ze ook gebruikt door mannen in de bouw, omdat die veel met stof en zware apparatuur werken. Tegenwoordig worden ze steeds modieuzer en nu zijn ze er dus ook voor sporters!

Altijd muziek 
In het begin was ik wat sceptisch, het maakt je telefoon namelijk wat groter dan dat hij was en zou hij wel echt waterdicht zijn? Maar nu heb ik hem standaard in de box wanneer ik de deur uitga voor een duurloop. Het waterdichte heeft hij bewezen tijdens de Overlevingsloop en ik hoef me nooit meer druk te maken of het regent of niet! Vooral nu mijn trainingen vaak 1,5 uur duren en in die tijd kan het weer omslaan van een stralend zonnetje naar hozende regen, zonder dat je het door hebt. Daar komt nog eens bij dat de zomer op haar einde raakt (helaas), dus de timing kan haast niet beter zijn al zeg ik het zelf.

Doe mee & Win! Klik hier voor mijn Instagram. Je wint natuurlijk een hoesje voor je eigen smartphone type!

update 16/09/2014: winactie is inmiddels gesloten. Winnaars: @Gabriellar87 & @linzzz27. Zie www.instagram.com/girlontherunnl

Hoe bescherm jij je telefoon?
Liefs, Girlontherun
Kirsten

 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anita Hubert
  9 september 2014 at 22:02

  Ik doe mee! Op het moment heb ik geen bescherming voor mijn telefoon. Die laat ik dan ook vaak thuis.

  • Reply
   Girlontherun
   11 september 2014 at 20:20

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply
  tamara
  16 september 2014 at 14:28

  Oh fijne win actie! ik doe ook mee :) x

 • Leave a Reply