TRAVEL VLOG

Travel Vlog #2: (Hard)lopen door Praag 2016

Vorige week vrijdag kwamen Lotte en ik in de avond weer terug van onze Citytrip. Na 4 dagen lang, gemiddeld 30 kilometer op een dag af te leggen, hadden we zo’n beetje heel Praag wel gezien. Van het oude tot aan het nieuwe gedeelte, van de vele winkels tot aan de leukste cocktailbars. Om je een kleine impressie te geven van de citytrip, nam ik de Go Pro mee voor een sfeer vlog van ons reisje.

Een ding weten Lotte en ik zeker: Over een paar maanden gaan we nog een keer!

We hebben onze reis ongeveer 6 weken terug geboekt via srprsme. We hadden namelijk allebei geen idee waar we heen wilden, maar waren er wel van overtuigd dat we even weg wilden. En zo kwamen wij op Srprsme. Met een week van te voren een weersvoorspelling, zodat wij wisten wat we aan kleding moesten inpakken, stapten we als twee veel te enthousiaste pubers in de auto naar Schiphol. Om daar op het vliegveld, na het openbaren van de code en deze online in te voeren, erachter te komen dat we naar Praag gingen!

Een hele bijzondere ervaring, maar echt het aanraden waard!!!

Zou jij op reis durven gaan zonder te weten waar je naar toe gaat?

Liefs, Girlontherun

Volg Girlontherun ook op YoutubeInstagramFacebook & Bloglovin!:)

 

PS: Vergeet  het niet om de instellingen op HD te zetten wanneer je het filmpje afspeelt!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Meike
  9 maart 2016 at 16:19

  Super leuke vlog! Zo te zien en te lezen hebben jullie het erg naar jullie zin gehad, leuk! ? Het lijkt mij erg spannend om iets te boeken waarvan je van te voren niet weet waar je heen gaat. Ben zelf wel een beetje een controlfreak en wil alles van tevoren weten enzo. Dus het zou een hele uitdaging voor mij zijn, wie weet ooit nog eens een keer via sprsme iets boeken!

 • Reply
  Sonja Diane
  18 maart 2016 at 12:18

  Dapper hoor, iets boeken zonder te weten waarheen! Controlfreak als ik ben zou ik dat niet “durven” hahaha. Praag is wel een stad waar ik eens heen zou willen trouwens?

 • Leave a Reply