TRAVEL VLOG

TRAVEL VLOG #1 Mountainbiken in Winterberg

Mijn allereerste officiële vlog staat online op mijn Youtube kanaal! Deze keer in de catogorie ‘travel’. En mijn plan is dat er nog veel meer gaan komen. Dus ga er lekker voor zitten, zet je koptelefoon op & vergeet niet om de resolutie-instellingen naar HD te zetten.. enjoy! :)

Met een auto vol frames & losse wielen (niets geen overvolle koffers), vertrokken wij namelijk voor een week naar Winterberg in Duitsland, kijk je mee?

Een week in een bungalow in Winterberg, die geheel in het teken zou staan van fietsen en hardlopen. Met de GoPro Hero 4 stapten wij (vriendlief en ik) regelmatig op de mountainbikes en brachten de mooiste plekjes in beeld. Van afdalen in de mist tot klimmen naar het zonnetje. Het was gewoon in een woord: geweldig!

Met een speciale mountainbike kaart gingen we op pad, de paden werden goed aangegeven met gespijkerde bordjes op de bomen. Slechts 1x ontbrak er een bordje ergens (wat voor dubbele klimmetjes zorgde en kopzorgen..), maar de paden waren netjes en de locals erg vriendelijk!

Winterberg is zeker een aanrader mocht je eens even lekker er tussen uit willen!

Heb jij nog leuke tips waar ik absoluut een keer moet gaan mountainbiken? Let me know!

 

lief-girlontherun13

Volg Girlontherun ook op YoutubeInstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply