2DAY'S POSTS DIARY

2015 het jaar waarin…

 

2015. Daar ben je dan. Met een glaasje teveel op mocht ik je verwelkomen vannacht. En wat deed je dat goed, met een uitzicht over het IJsselmeer zagen we het vuurwerk over de horizon verspreidt de lucht in gaan. Met in mijn ene hand een brandend sterretje en in de ander een bijna leeg champagne glas wierp ik een blik in de verte. Herinneringen schoten door mijn hoofd van het afgelopen jaar, hoe ik begon als hardloopbroekie en transformeerde naar een hardloopjunkie. Een grote grijns verscheen op mijn gezicht, over een aantal uur zou ik na ruim twee weken ‘stilzitten’ eindelijk mijn hardloopschoenen aantrekken. Vandaag is het begin van een nieuw jaar, 2015, het jaar waarin…

Ik 5 kilometer in 20 minuten wil lopen
Want het streven naar een snelle 10 is door de ontsteking in mijn knie langzaam vervaagd. Die tijd komt nog wel. Liever stort ik mij nu op de 5,  daardoor heb ik iets minder lange duurlopen hoeft te doen en iets meer sneller werk. Met een PR van 21:07, hoop ik dit jaar de 20 minuten te behalen. Ik heb er zin in!

Er leuke nieuwe samenwerkingen op de planning staan
Met Girlontherun ben ik nog lang niet klaar, sterker nog, ik heb nog vele pannen die op dit moment nog maar in de kinderschoenen staan. Ik kan er dan ook niet zoveel over loslaten, maar wanneer het gaat lukken, kom ik zeker nog bij je terug. Dat ze gaaf zijn is natuurlijk overbodig om te vertellen ;)

Ik ga afstuderen bij het gaafste magazine van Nederland
Vanaf februari start ik met het afstuderen van mijn Communicatie opleiding bij het Runner’s World magazine, onwijs tof en ik kan niet wachten tot ik mag beginnen. Een drukke en belangrijk periode van mijn studie, maar ik kan mij geen betere manier voorstellen dan zo. Dit is gewoon tof!

Ik aan het einde van het jaar naar New York toe wil
Om daar een ronde door het Central Park te rennen, maar vooral om een droom waar te maken die ik al heel lang koester. Geen marathon, geen hardloop gerelateerd verhaal. Puur het feit dat ik al jaren roep dat ik zo graag een keer naar New York wil en hopelijk wordt 2015 dat jaar.

Ik er vol voor ga
Let’s kick some ass. Het motto voor de komende tijd. Hardlopen is al onderdeel van mijn levensstijl, maar ook fitness begint een steeds belangrijker onderdeel te vormen. Tel daar nog bij op dat ik langzaam ook wat meer op mijn voeding begin te letten (en er iets van begin te begrijpen), dan is 2015 het jaar waarin ik er vol voor ga. 2013 was een opwarmertje, 2014 een generale en 2015 is het jaar. Let’s Kick Some Ass!

Heb jij al plannen & doelen voor 2015 vastgesteld? Ik hoor ze graag!

 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

Foto: Jasmine Janissen

You Might Also Like

21 Comments

  • Reply
    Miranda
    1 januari 2015 at 17:20

    Gelukkig nieuwjaar!

    Wat een prachtige doelen heb je op een rijtje! Heel veel succes op je weg naar het behalen hiervan :)

    • Reply
      Girlontherun
      1 januari 2015 at 18:32

      Dankjewel Miranda! Heb jij ook nog doelen voor het aankomende jaar? :)

  • Reply
    Manon
    1 januari 2015 at 18:24

    Wat een fijne doelen heb je jezelf gesteld! Ik wil ook heel graag naar New York, maar in 2015 gaat hem dat nog niet worden. Wel gaaf dat jij er (hopelijk) naartoe gaat dit jaar! :)

    • Reply
      Girlontherun
      1 januari 2015 at 18:33

      Dankjewel! Jaa, ik hoop ook dat het financieel lukt. Het lijkt mij zo gaaf! En hopelijk kan ik je dan een vleugje NY laten proeven alvast :)

  • Reply
    Japke
    1 januari 2015 at 18:37

    Volg je pas net, maar gave doelen! Je schrijft leuk! Mijn doelen komen morgen online; waaronder heel veel hardlopen (halve marathon plannen in juni), nog meer genieten en bloggen.

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:32

      Heey Japke, wat leuk! Dankjewel en wat gaaf van je halve marathon. Weet je al welke? :)

  • Reply
    Michelle
    1 januari 2015 at 18:44

    Mooie doelen :-)

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:32

      Dankjewel Michelle! Heb jij al doelen gemaakt?

  • Reply
    Jasmine
    1 januari 2015 at 19:13

    Leuk geschreven en mooie doelen, happy 2015!

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:33

      Thanks jasmine, ik zag dat je eindelijk dat hele stuk hebt gelopen en met de trein terug bent gegaan, super goed! Bikkel!

  • Reply
    Maarten
    1 januari 2015 at 19:27

    Gelukkig nieuw jaar! De 5km in 20min is een pittig streven!
    Nog een aantal hardlooptips voor New York….
    De Williamsburgbridge, 2x heen en terug rennen is echt een heerlijke training! Ik ben afgelopen oktober in NY geweest en die brug is goed stijl, een goede prikkel dus! Aan de westkant van Manhattan, kun je langs het water lopen! Super leuke routes met prachtig uitzicht! En Central Park….. gewoon geen woorden voor! Het is daar echt super om hard te lopen! Vergeet niet om op een van de vele bankjes te gaan zitten om uit te rusten! Die bankjes worden geadopteerd en de naamplaatjes zijn soms zeer ontroerend..
    Have fun en ik blijf je volgen!

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:34

      Wauw, wat een toffe tips! Ik heb gelijk een screenshot gemaakt zodat ik ze gemakkelijk terug kan vinden. Gaaf hoor!! Jij komt er vaker dus?:)

  • Reply
    Annemieke
    1 januari 2015 at 19:47

    Een fantastisch sportief 2015!
    Ik geniet bijna dagelijks van je blog
    En met je doelen komt het vast goed
    xxx

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:35

      Dankjewel lieve Annemieke!!

  • Reply
    sander m
    1 januari 2015 at 19:57

    Een heel gelukkig jaar toegewenst, dat eerst natuurlijk. Mooi om te lezen dat je alweer een klein rondje hebt kunnen lopen. Niks vervelender dan thuis zitten en niet je hobby kunnen uitvoeren omdat je geblesseerd bent. Maar des te mooier dus dat je in het nieuwe jaar (zelfs op de eerste dag daarvan) weer los kunt.
    Maar wat heb jij een fantastische bucketlist. Eentje waar ik me heel erg in kan vinden. Dat tripje naar NewYork?? Kwijl alleen al bij de gedachte. Mocht ik er ooit nog eens het geld voor (over) hebben, dan ga ik daar zeker naar afreizen met mmijn gezinnetje.

    En dan die 5K onder de 20 minuten. Dat is voor mij ook nog best wel een wens die ik ik graag uit zie komen. Maar daar focus ik me dit jaar maar niet teveel op. Eerst afstanden, snelheid komt wel.

    Dat afstuderen zit er voor mij niet in, want ik doe geen studie. Ik ben al gewoon hard aan het werk. Maar ik hoop dat ik dit jaar wel iets van een studie kan op pakken, zodat ik ooit nog eens bij het bedrijf weg kan, waar ik al 16 jaar zit, en een baan kan oppakken waar ik me meer in kan vinden.

    Laat 2015 een mooi jaar worden voor jou, je dierbaren, maar vooral ook voor je doelen. Ik blijf je volgen omdat je me best wel inspireert.

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:39

      Hoi Sander,
      Wauw wat een mooie reactie. Jij natuurlijk ook een happy new year! Het was heerlijk om op 1 januari weer te mogen beginnen, het jaar kon niet beter starten. Ik hoop voor je dat het je ooit nog eens lukt om naar New York te gaan, volgens mij is het zo een mooie belevenis.
      Wat leuk dat we zoveel dezelfde dingen ambiëren! Hoe gaat het nu met je trainingen? Voor wat voor afstanden train je nu?
      Ik wens jou ook alle geluk toe in 2015 met je gezinnetje, op dat je je ambities mag nastreven (zoals een opleiding) en het een sportief & gezond jaar mag zijn!

      • Reply
        sander m
        2 januari 2015 at 19:15

        Trainingen gaan momenteel even iets minder. Net even iets minder gemotiveerd denk ik. En een vrouw die de afgelopen week veel moest werken waardoor ik minder tijd had om te lopen. Kinderen hadden vakantie.
        En het was me (slecht excuus op komst) te koud. Moet nog steeds om een goeie broek voor tijdens koudere dagen.
        Afstanden die ik loop variëren nog wel. Soms is het een rondje van 3k en soms 10+. 2e kerstdag lopend naar m’n zwager omdat die jarig was. Nuttige en aangename combineren.
        Op naar m’n eerste “wedstrijd” in Zandvoort. Ik heb er zin in.

  • Reply
    chantal
    1 januari 2015 at 20:46

    top doelen! ik ga voor een 10km onder het uur als het even kan wil ik dat bij de Stevensloop verwezelijken.

    • Reply
      Girlontherun
      2 januari 2015 at 07:40

      Gaaf! Dat is een mooi streven! Succes girl!

  • Reply
    Josianne
    2 januari 2015 at 08:03

    Mooie doelen heb je voor het komende jaar, ik hoop dat je ze allemaal waar kunt maken! Ook wil ik er vol voor gaan dit jaar met het opstarten van m’n eigen bedrijf, nog beter worden in hardlopen en meer aandacht aan m’n blog geven. Ik heb er zin in!

  • Reply
    jacqueline
    16 januari 2015 at 07:06

    Ontzettend mooie doelen! En je stage! Gaaf man! Heel veel plezier bij runnersworld. Ik ben benieuwd naar de samenwerkingen ;-)

  • Leave a Reply