2DAY'S POSTS FITSPIRATION

7 Inspirerende sport blogs

 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik veel te weinig andere blogs lees. Of laat ik het beter zeggen: met te weinig regelmaat. Want ik ken er genoeg!  Ik zou het ook super graag vaker doen, alleen ontglipt de tijd mij een beetje. (Want zo heb ik nog een hele waslijst aan dingen die ik nog wil doen, maar laten we daarover niet uitwijken hihi.) Vandaag heb ik de eerste zeven inspirerende sport blogs voor je op een rijtje gezet! Enjoy!

6girlsonthemove
Zes meiden met een goede conditie die het liefste de hele dag fietsen of hardlopen. Met tijden van onder het uur op de 15km Zevenheuvelenloop en super mooie kleding vallen ze op. Op de blog schrijven ze (jammer genoeg) niet dagelijks, maar wat er nog niet is kan nog komen. Ik vind ze het aanraden waard!

runandrearun
Ik kan Andrea als een blogvriendin beschouwen, wanneer wij elkaar tegen komen is het altijd weer lachen gieren brullen, maar naast dat ze zo heerlijk gek is, zet ze ook bijzonder bizarre prestaties neer. Dan loopt ze weer een marathon of doet ze mee met het WK obstakel running. Een krachtige en inspirerende vrouw!

runner’s high
Tussen alle vrouwen hoort natuurlijk ook een heer thuis en dat is Tim Baks. Op Runner’s High brengt hij je over van alles op de hoogte uit de hardloopwereld. Het is geen persoonlijke blog zoals de voorgaande, maar wel de moeite waard.

urbanrunners
Een team van hardlopers & healthy people schuilt achter deze blog. Ze zijn snel met nieuwtjes en bezorgen je een strakke lay-out. Heerlijk om doorheen te scrollen om je te updaten van de nieuwste gadgets & nieuwtjes.

brouwertje
Marieke haar blog is dan misschien niet één en al hardlopen, het is wel een hobby van haar. Ze schrijft over van alles wat ze meemaakt en ik kan enorm genieten van de vele foto’s die ze in haar blog verwerkt!

justkeeprunning
Ook hier schuilt een team van sterke meiden achter die de passie voor hardlopen delen. Zo streven zij eenieder naar een eigen doel, zo wil Zelia de marathon gaan lopen (wat best een uitdaging is voor haar omdat ze ook druk is met afvallen) en is Eveline door het meebloggen op de site juist weer begonnen met hardlopen, puur voor de fun.

heelhardlopen 
Sven loopt hard, heel hard. En hij verteld je graag hoe en op welke manier. Een blog die ik pas kort geleden ontdekte, maar die handige tips aanreiken! Even kijken dus.

En er zijn er nog echt véél meer, die een volgende keer zeker aan bod komen. Dus wees niet getreurd als ik je nu nog niet heb benoemt en mocht je nog must-reads hebben, let me know!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Cindy
  20 november 2014 at 16:53

  Die van Marieke volg ik ook, vind ik erg inspirerend (net als jij trouwens) De rest ken ik nog niet, zal snel eens kijken!

 • Reply
  Manon
  20 november 2014 at 20:25

  Leuk! Ik volg justkeeprunning, maar de rest is nieuw. Thanks voor de tips :)

 • Reply
  Carlijn
  21 november 2014 at 07:31

  Leuk, hier staan weer een aantal nieuwe tussen.. thanks :)

 • Reply
  Sierd
  21 november 2014 at 14:57

  toch stiekem kijken hoe snel die heelhardlopen.nl is

 • Reply
  denise
  21 november 2014 at 20:07

  leuke tips! Dankje!
  runninglau.com is ook en inspirerende blog(wel grappig via haar blog ben ik op die van jou gekomen) en girlslove2run vond ik altijd ook leuk.

 • Reply
  Eveline
  9 maart 2015 at 14:48

  Leuk! Ik kende alleen urbanrunners, maar nu heb ik dus weer nieuw leesvoer :-) Thanks!

 • Reply
  Geek
  21 januari 2017 at 12:33

  Bedankt voor de goede tips. Heelhardlopen kan ik goed gebruiken. De rest kende ik nog niet maar die zet ik ook bij mijn favorieten

 • Reply
  Julia
  18 april 2017 at 07:34

  Super jammer dat een aantal gestopt zijn met bloggen. Ik was opzoek naar nieuwe sport blogs en de meeste volg ik nu al een tijdje.

 • Reply
  Sporty
  27 september 2017 at 09:13

  Coole tips, bedankt! Ik ga ze checken!
  Groetjes,
  Naomi

 • Leave a Reply