2DAY'S POSTS EVENTS

Bootcamp met Karitraa & RunAndreaRun

Zo, ik ben net binnen van een autotripje naar het al te prachtige Bunnik. Nee, ik had er eerder ook nog niet van gehoord, maar heb er ook eigenlijk niet zo heel veel van gezien. Wel ben ik actief geweest! En dat met een heuse bootcamp! Lees je mee?

De bootcamp werd gegeven door Andrea, jep de Andrea die aan het WK Obstakel Run gaat deelnemen (en waarvoor ze een crowdfunding pagina heeft waarbij elke bijdrage telt!) De bootcamp zelf werd mogelijk gemaakt door het te gekke sportmerk ‘Karitraa’, een tijdje terug zette ik al een inspiratie post online met hun collectie. Ze zijn nieuw in Nederland, maar echt heel gaaf! (Sommige dingen zijn meer op wintersport dan running gericht overigens! ;).

Samen met Laura ging ik in de richting van Bunnik, eenmaal daar kwam ik de rest tegen. Francien, Zelia & Evelien en Andrea zelf natuurlijk. Om 17:00 was het tijd om te starten met de bootcamp. In een (gaaf!!) shirtje van Karitraa gehezen was ik er ook klaar voor. Andrea gaf het al aan: Heb je dit weekend een wedstrijd? Blijf dan bij jezelf  en doe een stapje terug indien nodig. En met dat in mijn achterhoofd was het tijd om te beginnen.

Naast een uitgebreide warming up en cooling down waren wij ondertussen behoorlijk hard bezig. Zo liet Andrea ons heen en weer rennen, kikkersprongen maken, lunges doen, maar ook sprintjes trekken door het gras, planken en ga zo maar door. Af en toe moesten we echt even op de rem trappen, omdat we zondag nog een 10 kilometer moeten rennen. Maar als het aan Andrea had gelegen, dan had ik nu flinke spierpijn gehad!

Foto door Zelia

Foto door Zelia

Hierboven is slechts een greep en een simpel moment uit de gehele bootcamp. Ook zie je mij lachen, maar stiekem stond het zweet mij op de rug en heb ik zelfs soms iets gesmokkeld met de oefeningen! (Sorry Andrea!) Eén ding weet ik wel, Andrea weet precies hoe ze een bootcamp moet geven, met een leuke afwisseling aan oefeningen. En ook het t-shirt kwam door de zweetsessie proef heen! Wat een fijn ding! En nog best warm! Dus ideaal voor tijdens het sporten nu de dagen kouder worden!

In ieder geval is het ook dag 5 van de 7 dagen hardlopen weer gelukt! Welliswaar niet met een volledige looptraining, maar het heen en weer rennen + sprinten vielen zeker onder de noemer ‘hardlopen’. Ik ben dan ook zeer benieuwd of ik morgen spierpijn zal hebben. We gaan het zien.

Andrea & Karitraa bedankt voor deze te gekke middag! Ik duik nu heerlijk onder de warme dekens van mijn bedje, voldaan en tevreden. :)

Doe jij wel eens mee aan een bootcamp? En wat vind jij van de shirtjes op de foto’s?

Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Lianne
  10 oktober 2014 at 20:10

  De kleding is echt supergaaf!! Eens niet een kleur!

  • Reply
   Girlontherun
   10 oktober 2014 at 20:22

   Precies! Het logo zelf is al gaaf hihi :)

 • Reply
  Linda
  10 oktober 2014 at 20:14

  Zeg Bunnik heeft voor ons Houtenaren de enigste fatsoenlijke discotheek hoor ;) nee het is inderdaad een gat maar wel een leuke omgeving om te bootcampen!

  • Reply
   Girlontherun
   10 oktober 2014 at 20:24

   Hahaha, excuus. Geen aanval op het Bunnik! Ik heb er te weinig van gezien om een oordeel te vellen haha. Maar dat ze een discotheek hebben dat verbaasd mij wel! Lijkt het toch nog een minder gat dan mijn eigen hometown! :) Ennuh, winnares, stuurt u nog een mailtje met je gegevens? Of ga je eerst langs de Hunkemoller? :)

   • Reply
    Linda
    10 oktober 2014 at 20:26

    Ja een discotheek langs de snelweg en de aanval geen probleem ;) de discotheek had je op je 19de wel gehad. Ik ga eerst even langs de hunkemoller! Ik zal je maandag een mailtje sturen! Ben je morgen bij NTC?

    • Reply
     Girlontherun
     10 oktober 2014 at 20:30

     Haha, nice! Nee, ik ben gewoon aan het werk bij mijn bijbaantje! Jij heeeel veel plezier he, maar dat komt wel goed ;)

 • Reply
  Eveline
  11 oktober 2014 at 06:55

  De bootcamp was zeker leuk! Leuk je ontmoet te hebben. Veel plezier bij de Ajax foundation run!

 • Reply
  Elsa
  11 oktober 2014 at 21:18

  Hele gave kleding! Snel maar weer eens op die site rondneuzen.

 • Reply
  Danielle
  12 oktober 2014 at 08:35

  Dit ziet er leuk uit zeg! En die kleren zoooo gaaf!

 • Leave a Reply