2DAY'S POSTS DIARY

DIARY | Goals for 2014

De eerste maand van 2014 hebben wij bijna overleefd. Inmiddels zijn de extra kerst kilootjes er weer af getraind en raken we weer in ons oude vertrouwde ritme. Met een terugblik op 2013 ben ik eigenlijk vergeten om een vooruitblik te doen op 2014. Één doel staat vast, de marathon van Amsterdam, maar dat zijn ze lang niet allemaal.

Zo zijn er een aantal evenementen die op de agenda staan:
Zandvoort Circuit Run 12 km. 30/03/2014
Halve Marathon van Hoorn 21,1 km. 18/05/2014
Nike We Own The Night 10 km. 07/06/2014
Dam tot Damloop 16,1 km. 21/09/2014
Marathon van Amsterdam 41,2 km.  19/10/2014

De Zandvoort Circuit Run zal ik dit jaar voor de derde keer lopen, het blijft een heerlijke run. Alhoewel ik vorig jaar ter afwisseling de 5k liep, vertroef ik dit jaar voor de tweede keer de 12 k, met weer een stuk over het strand. In mei hoop ik dus mijn tweede halve marathon te gaan lopen en dat is weer dezelfde als afgelopen jaar. (Misschien gaat het makkelijker als je het parcours kent?) De Nike WOTN run kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan, wat een spektakel was dat het afgelopen jaar met Eva Simons. Ik ben benieuwd wat ze dit jaar in petto hebben voor ons! Daarnaast hoop ik dit jaar dan ein-de-lijk de Dam tot Damloop te kunnen lopen. Na twee jaar mijn kaartjes te moeten verkopen (eerste keer: niet goed getraind, tweede keer: ziekte) hoop ik dit jaar eindelijk te kunnen starten!
En last, but definitely not least, dé marathon. Het doel waar ik, in totaal een jaar, naar toe zal trainen. Een punt op mijn bucketlijst waar ik al jarenlang van droom. Oké toegegeven, eigenlijk droom ik van de marathon van New York, maar wie weet. Mocht het goed gaan en bevallen, dan kunnen we daar naartoe trainen (lees: SPAREN!) in 2015!

Het zal mij niks verbazen als er nog meer events op het lijstje komen, maar deze zal ik zeker volbrengen. En als ik er zo naar kijk ziet hij er netjes uit. Een nette verdeling qua afstanden en niet teveel tegelijk. Naast al het hardlopen is er nog één ding, a la goed voornemen (waar ik nog steeds aan moet beginnen) en dat zijn.. squats & buikspieren. Ik hoef geen brede schouderpartij, maar een afgetrainde buik en kont, dat staat nog wel op mijn goals voor 2014. Ik zeg: Lets do this!

Welke doelen stel jij jezelf voor dit jaar?
Liefs, Kirsten

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Tahira
  21 januari 2014 at 08:30

  Wat een leuke lijst! Ik ga ook de Dam tot Dam lopen en natuurlijk ook We own the night. In Amsterdam zal ik de halve marathon rennen, want niet veel later ren ik de marathon van New York! Verder moet ik nog even passen en meten hoe ik hardloopwedstrijden kan combineren met lacrossewedstrijden. Heb je tips voor leuke evenementen in het paasweekend en vanaf juni? Tips zijn welkom!

  • Reply
   Girlontherun
   21 januari 2014 at 18:30

   Wat leuk dat we zoveel dezelfde lopen gaan doen en wat ben ik jaloers dat je naar New York gaat voor de marathon!! Ik zal het even in de gaten houden of er nog leuke runs zijn rond die tijd!=)

 • Reply
  Jacquelineruns
  21 januari 2014 at 09:08

  Heel netjes! Die marathon!! Heel veel succes! Ik vind het altijd zo onwijs knap, maar zelt die stap ondernemen durf ik nog niet echt.

  • Reply
   Girlontherun
   21 januari 2014 at 18:31

   Dankjewel!! Ben je er wel aan toe? Wat houdt je tegen?

 • Reply
  Rianca
  21 januari 2014 at 11:18

  Fijne lijst! Ik loop ook de halve marathon van Hoorn (oké eerst de CPC in maart) en pak misschien Zandvoort ook nog wel mee. Die heb ik vorig jaar helaas moeten laten gaan. Oh en de de Dam tot Dam wil, nee moet ik dit jaar ook lopen. Vorig jaar zat ik in Spanje en de marathon van Amsterdam staat ook op mijn lijstje. Maar die houd ik nog even open.

  Succes met trainen!

  • Reply
   Girlontherun
   21 januari 2014 at 18:32

   Ahh leuk! Misschien zie ik je wel aan de start van de halve in hoorn! Vorig jaar was die niet zo massaal namelijk =) succes met trainen!!

 • Reply
  Elsa
  21 januari 2014 at 19:34

  Mooie lijst! Ik heb voor mezelf ook zo’n lijstje gemaakt, elke maand wel een loopje. Mijn meest bijzondere zijn dit jaar hopelijk de Veluwezoomtrail in juni (27 km) en de marathon van Berlijn.

 • Reply
  Rosalie
  22 januari 2014 at 09:46

  Ik ga ook meedoen met WOTN!

 • Reply
  Marieke
  22 januari 2014 at 21:12

  Knap hoor, een marathon. Pfff, ik doe het je niet na! Ik ga voor mijn allereerste halve marathon dit jaar, ook die van Amsterdam. En WOTN doe ik ook weer, leuke run. Succes met trainen!

 • Leave a Reply