2DAY'S POSTS EVENTS

EVENTS | Girlontherun doet mee aan de Burpee Mile!

Soms dan wil je gewoon niet maar met één ding bezig zijn. Soms dan wil je iets anders. Iets geks. Iets vreemds. Iets onhaalbaars? En juist op dat moment kwam de ‘Burpee Mile’ voorbij van Stadswild.  Als dat er niet goed bij aansluit… 

Jep, op 22 juni 2014 loopt, nee… burpeed? Girlontherun een Mile. Of een halve. Wat ze gaat doen? Nou, misschien ken je ze wel, de beroemde Burpee. Een oefening die als een aanslag op je lichaam aanvoelt. Maar onwijs effectief is. En dan alleen die oefening, zegmaar uhm zo’n 1600 meter lang. Je mag niet rennen, niet smokkelen, niet vals spelen. Gelukkig mag je hem wel delen. Samen met Desirée heb ik mij dan ook ingeschreven, ons doel: Solo. Maar waarschijnlijk doen we hem duo :)

Maar hoe bereid je hier nou op voor?

Tja, heel veel burpees doen. En dan nog denk ik niet dat je je kunt voorbereiden op zo een afstand. Maar, we gaan een poging wagen. Vanaf nu zitten de burpees standaard in ons krachttrainingsprogramma. En wie weet gaan we in de aanloop naar het event nog wel een keer burpees doen op de atletiek baan. Als het rustig is. En niemand kijkt.

Nog een laatste keer, waarom doe ik hier aan mee? Gewoon, omdat het kan! Er zit volgens mij geen tijdslimiet aan vast, dus we maken het gewoon super gezellig. En lachen wordt het zeker. Misschien ook wel huilen. Of het nu een halve of een hele Mile wordt, we zullen over die streep komen, inclusief de ‘I Love Burpees’ T-shirt.

Ben je net zo gek? En wil je mee doen? Zowel in Amsterdam als Maastricht kun je deze maffe prestatie neerzetten. En hier kun je je inschrijven. Let wel op, de plekken gaan hard. Snel zijn dus!

Do you love burpees too?
Liefs, Kirsten
Girlontherun

Volg Girlontherun.nl ook op Facebook Instagram!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bente
  19 april 2014 at 08:18

  Oh mijn god, 1,6 kilometer pure hel lijkt mij zo ;) heel veel succes met de trainingen alvast!

 • Reply
  Marloes
  19 april 2014 at 19:30

  haha! Ge-ni-aal dit! En ook super a-relaxed :) Maar dat tshirt, hebbon!!!!

 • Leave a Reply