2DAY'S POSTS FASHION

NEW IN: Puma NightCat Powered Collectie

Vorig jaar kwam Puma al met een nieuwe kledinglijn op de markt, waarin opvallende details zaten in jacks en ze waren ook één van de eersten met een compressietight. Inmiddels gaan we het donker weer tegemoet en daar helpt Puma ons een handje bij met de nieuwe NightCat Powered collectie. 

De collectie bstaat uit verschillende items zoals schoenen, jacks, tights en shirtjes. Allemaal met reflecterende details om op te vallen! Uit deze collectie ga ik het jack met jullie delen, want ik vind dat ze hiermee een grote stap voorlopen op de rest!

Glasvezel belichting
Want met het nieuwe runningjack van Puma ga je opvallen. Vanaf je linker bovenarm, over je schouders naar je rechter bovenarm loopt namelijk een doorlopende LED light. Deze kun je op 2 standen zetten: knipperend en continu aan. Van deze oplossing word ik ontzettend vrolijk, omdat het voor de autobestuurder duidelijk aangeeft hoe groot / breed je bent, iets wat ik vaak mis wanneer ik enkel mijn bandje om mijn bovenarmen draag. Vul je je kledingset nog even aan met lampjes rond je voeten, dan ben je helemaal gestyled én val je op. Één minpuntje van de nieuwe collectie: de kleuren zijn eigenlijk allemaal wat somber en donker, wat ik persoonlijk jammer vind gezien het aspect ‘opvallen’ juist centraal staat binnen deze collectie. Aan de andere  kant kan je het wel overal mee combineren en door het zwart vallen de reflecterende en lichtgevende details van het jack extra op!

Hoewel de belichting over je schouders loopt, zie je aan de voorkant ook zeker het licht schijnen. Bij het jack krijg je ook nog een USB oplader waarmee je het batterijtje kunt opladen van de LED verlichting. (Geen gedoe met batterijen vervangen dus!) Ik ben zelf ontzettend benieuwd hoe het jack loopt, gezien de doorlopende LED op je rug. Maar daar kom ik zeker nog bij je op terug!

Wil je lekker rondkijken? Check dan de site van Puma, de damescollectie vind je hier & de heren collectie hier! Houd mijn Instagram ook even in de gaten voor meer foto’s van het LED jack, die zullen binnenkort verschijnen :)

 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Gabriëlla
  1 november 2014 at 22:26

  Ik ben benieuwd hoe dat dan werkt in combinatie met de wasmachine ;-)

  • Reply
   Girlontherun
   5 november 2014 at 09:51

   Het zijn slechts buisjes over de rug waar je een ledlampje aanhangt die vervolgens het licht door de buisjes heen schijnt. Je kunt het ledlampje erafhalen en vervolgens je jack in de was gooien! Ik had in het begin precies dezelfde gedachte hihi ;)

   • Reply
    Gabriëlla
    5 november 2014 at 17:16

    het was dus niet zo gek gedacht van mij. Maar dan is het idd wel handig

  Leave a Reply