2DAY'S POSTS RUNNING

RUNNING | De populaire Nike legging, is écht een legging (helaas)

Voor de mensen die even niet weten wat ik bedoel met bovenstaande kop, je ziet hem op de afbeelding hierboven. Die onwijs vette ‘tight’/legging van Nike. Hij is er in verschillende varianten, zo heb je: New York, London, Paris, Milan en Tokyo. Voor ieder wat wils! Ik was op slag verliefd op die van New York en toen ik de prijs zag kon ik mijn ogen niet geloven. Maar €35,00!! Hebben, hebben, hebben!! Vorige week kwam ik in de Amsterdam Nike Store en zag ik hem hangen. (Bij de Bijenkorf hebben ze hem niet namelijk) Ik was blij als een kind die met kerst cadeautjes onder de boom ziet liggen. Of eigenlijk zo blij als ik sowieso ben met cadeautjes:) . Alleen hij viel tegen… Want het is echt een legging! En oké, de beschrijving op nike.com zegt dat het een legging is en niet een tight. Maar zoals hij afgebeeld stond en zoals ik vele mede bloggers zag schrijven, werd hij gezien als een hardlooplegging. Of in ieder geval eentje die je er voor kon gebruiken. Maar helaas. Hij is erg dun en het is totaal geen sport tof. Ook vond ik de letters in het echt wat tegen vallen. Toch blijven ze mooi om te zien, maar niet helemaal wat ik dacht dat het was. Achteraf blij dat ik hem niet al online had besteld (alhoewel hij nu alleen nog in maat L is).  Ik dacht, ik breng jullie ook even op de hoogte. Wie weet zoek je nog zo een legging of misschien dacht je net zoals ik dat hij wel te gebruiken was voor hardlopen. ;) Hieronder zie je hem nog even in het echt:

 Hij blijft cool, maar niet voor hardlopen. Had jij hem ook op je tight wishlist?
Liefs, Kirsten

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jessica
  20 november 2013 at 18:29

  Ja echt super jammer dat had ik ook gezien. Maar ik heb wel die safari tight besteld!

 • Reply
  Saph
  20 november 2013 at 18:29

  Grappig! Blij dat je hem niet als impuls via internet hebt gekocht alhoewel ruilen meestal een optie is. Zelf ben ik nike fan maar voor hardloopbroeken toch asics. Heel veel van nike gepast maar helaas passen die broeken mij niet goed :(

 • Reply
  Chezzelia
  24 november 2013 at 19:17

  Ik heb hem en ik ben er onwijs blij mee. Ik wist dat het geen hardlooplegging was maar ik gebruik hem tijdens het sporten in de sportschool of thuis. Ook tijdens yoga sessie gebruik hem.. :)

 • Leave a Reply