2DAY'S POSTS

4x Running jacks voor in het donker (dames en heren)

Opvallen doe je zeker met deze vijf (zowel voor heren als dames) hardloop jacks!

Adidas
Netjes & Comfortabel

Je kunt er bijna mee op verjaardag ;),  Dit jack met lichtgevende krijtstreep zorgt overdag voor een nette look en geeft je in de avond een fijne glow waardoor je extra opvalt. Links is dames en rechts is heren. Te koop bij de runningspeciaal zaak  en online te shoppen via Adidas: dames hier en heren hier voor €80,00.

Nike
Warm & Flitsend

In één woord: WAUW. In drie woorden: WAUW en onbetaalbaar. Als je écht écht wilt opvallen, dan weet Nike wel raad met je. Te shoppen bij Nike voor €450,00 Dames hier en Heren hier. Ach en een beetje wegkwijlen mag ook hoor ;)

Puma
Opvallend & Snel

Het zwarte kleurtje oogt misschien saai, maar wacht maar tot het ingebouwde blauwe LED licht aanspringt. Opvallen zal je!  Heren rechts en dames links, te koop voor €150,00.

Craft
Stijlvol & Sportief

De ideale combinatie tussen opvallen en er toch volgens de laatste runningtrend bijlopen? Dan moet je bij de winter collectie van Craft zijn. Met vernieuwende en flitsende kleuren uit je je sportiviteit in een stijlvol jasje. Ik kan ze zo snel niet vinden op de Craft site, maar ik weet dat ze te koop zijn bij de running speciaal zaak voor een prijs van tussen de €100,00-€130,00! (Links dames en rechts heren!)

Welke is jouw favoriet?
 Volg Girlontherun ook op InstagramFacebook & Bloglovin!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  JustGetFitterNLD
  5 november 2014 at 21:04

  Die Nike is erg flitsend haha! De Adidas ziet er goed uit en is qua prijs ook goed te doen. Bedankt :). Ik ga er eens naar kijken.

 • Reply
  Manon
  6 november 2014 at 06:42

  Leuk! Die van Nike is super gaaf ja, maarja die prijs… :P

 • Reply
  Marjolein
  7 november 2014 at 09:40

  Noo waarom zijn de leuksten zo duur haha :P Ik heb gelukkig een mooi Saucony jasje voor mijn verjaardag gekregen afgelopen jaar, dus ik ben nog voorzien!

 • Reply
  Erlinde
  7 november 2014 at 10:01

  Holy moly € 450,- voor een jack. Maar mooi is ie wel!

 • Reply
  Danielle
  9 november 2014 at 15:56

  Die van nike oooooh! Maar duur helaas:(
  Ik weet wel dat Nike er eentje heeft met strepen en roze voor vrouwen die ook reflecterend is, is ook iets goedkoper 150 euro of zo!

 • Reply
  Sierd
  11 november 2014 at 19:48

  Die van Nike is niet te doen zeg

 • Leave a Reply