2DAY'S POSTS DIARY FASHION FOODIES INFO LIFESTYLE MARATHON RUNNING SPORTS

In zes foto’s door het 1ste jaar van Girlontherun

Jeetje, 2013 is nu echt op zijn einde. 2014 staat nu voor de deur te wachten. Het vuurwerk buiten gaat al de lucht in en het word dus hoog tijd om terug te blikken!! Er is zoveeeel gebeurd in 2013 dat ik er een nieuwe website over vol kan schrijven, maar dat doe ik niet. Ik heb hierboven 6 foto’s uitgekozen die van best groot belang zijn geweest.

1) Eerder dit jaar had ik een meeting met de meiden van GirlsLove2Run. Oh wat heb ik genoten! Naast Fieke & Francien,  leerde ik ook blogger Annemerel nog kennen. Plus Benjamin en Pim, onze trainers van die dag. We hadden eerst binnen een hele sessie en gingen vervolgens naar buiten voor een run. Meer lees je hier.

2) De Nike We Own The Night  Run. Samen met Desiree ging ik erheen en liep ik mijn PR op de 5km! (In 25 minuten) Dat is natuurlijk wel een hoogtepuntje waard dacht ik zo. Daarnaast heb ik nog nooit zo een coole run gelopen, gewoon de hele sfeer was top! Meer lees je hier.

3)Tja, hier is niet echt een blog over. Maar Girlontherun is in het afgelopen jaar zoveel ontwikkeld en ja… er staan nog veel meer én grotere plannetjes op de agenda!! Stay Tuned!

4) De Nike Flyknit Experience was ook weer een leuk event. We mochten de nieuwste schoenen testen tijdens een ronde hardlopen. Meer lees je hier. 

5) Het laatste van Nike, maar wel ontzettend leuk. De NTC training. Ik werd uitgenodigd op een Pers Event en ontmoette daar ook de hoofdredacteur van Women’s Health Magazine! Hoe gaaf is dat! Meer lees je hier en voor handige tips met trainen kan je ook hier nog even kijken.

6) Tja, en hier trainde ik een half jaar naar toe. De halve marathon. Binnen de twee uur eindigen was het doel. Ik liep hem in 01:56:00. Zoooo blij! Dit is toch wel het hoogste hoogtepunt van afgelopen jaar! En laten we hopen dat 2014 net zo gaat, met als hoogtepunt de marathon! (Nog even terug kijken, kun je hier)

Als ik zo naar mijn rijtje kijk zie ik Nike redelijk veel terug komen. Zij hebben dan ook voor heel wat leuke evenementen gezorgd afgelopen jaar. Zonder foto wil ik toch ook nog even de Zandvoort Circuit Run benoemen, die Desiree en ik met -15 graden gewoon uitliepen! Ja, het was een vol jaar. Afgewisseld met top conditie en ziekte. Ik heb in ieder geval genoten!

Ik wil jou, ja JIJ daar, ontzettend bedanken. Zonder jouw zou Girlontherun nog steeds in haar eentje lopen en had ik nooit zoveel blogs kunnen schrijven. Thanks!!! Now let’s go to a new year!! Eentje waarbij wij allemaal onze doelen mogen behalen en gezond blijven!! Let’s rock 2014!!!

Happy New Year alvast!!!
Liefs, Kirsten

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Desirée
    31 december 2013 at 10:34

    Wat ben ik blij dat ik bijna bij al je hoogtepunten aanwezig mocht zijn! Voor ons was het ook een super jaar. Onze vakantie met hoogtepunten en dieptepunten, letterlijk en figuurlijk, zal ik nooit vergeten!! Dat 2014 maar een mooie sportief gezond nieuwjaar voor je mag worden. Vanavond luiden we het nieuwe avond even goed in! Xxx

  • Leave a Reply