2DAY'S POSTS

Pers event: NTC Training

Wauw, ik heb echt een leuke middag gehad. Tegen het eind van de dag begaf ik mijzelf op bekend te terrein. Namelijk de Vondel kerk in Amsterdam. Ook vorige week maandag was ik hier te vinden voor een Nike NTC training, maar deze week mocht ik net even wat eerder komen bij het pers event. 

De training was hard, maar lekker. Doordat we met een besloten groepje waren, werd de training over het gehele oppervlakte van de kerk gedaan. Zo rende we heen en weer met    ‘lunges’, zaten we op de grond terwijl we ‘ twists’  uitvoerde en laten we de keiharde ‘planks’ vooral niet vergeten.  Het was weer zweten geblazen, maar met de altijd vrolijke  Christina Koelewijn als trainer, was het bijna piece of cake. (Bijna…)

En ik heb leuk nieuws voor jullie! Er zijn weer nieuwe tijden/data bijgekomen voor een NTC training. Deze keer later op de maandag avond, zodat ook jij na je werk/studie nog even lekker mee kan bikkelen. Hou deze site even in de gaten als je graag mee doet. Of deze Facebook voor de eerste nieuwtjes.

Het leuke van dit pers event was dat we met een groep van 11 vrouwen waren. De strijd wordt daardoor extra hoog, want iedereen wil ‘winnen’  natuurlijk, maar daar tegenover staat dat het ook echt teamwork wordt. Elkaar motiveren en net even dat zetje in de rug te geven, om door te gaan. (En daar hoort elkaars klamme zweethandjes vastpakken ook bij)

Morgen krijg ik de foto’s, want ja, die zijn gemaakt! (Ojee, onze verhitte hoofden) En die deel ik natuurlijk graag met jullie.

Het was een leuke ervaring en ik merk dat de work outs mij al beter afgaan. Die 45 minuten leken nu wel een kwartier, omdat ik voorbereid was op keihard werken en zweten. Daarnaast deed ik ook nog ongelofelijk leuke contacten op!

Ik sprak namelijk Annette Lavrijsen, de hoofdredacteur van de ‘Womens Healt’! Eerder deze week tweette ik natuurlijk al dat het tijdschrift echt een aanrader is vanwege de leuke afwisseling tussen sport, voeding en lifestyle. En nu stond ik zo maar tegen over haar! We hebben een leuk gesprek gehad en ik ben nu alweer benieuwd naar het volgende nummer. Heb jij hem al gelezen?

Daarnaast had ik nog een heel leuk gesprek gehad met Christina Koelewijn en zij had wat hele handige tips, welke zeer binnenkort op girlontherun.nl verschijnen, stay tuned.

Morgen komen de foto’s online, voor nu duik ik lekker mijn bedje in. Die NTC trainingen zijn leuk, maar zwaar. Mijn lichaam smeekt om een kopje warme thee en een dekentje. En laat ik nu maar eens een keer toegeven aan haar ;)

Volgende week volg ik weer de gewone training, heb jij je inmiddels ook al opgegeven? 

Heb jij Girlontherun al geliked op Facebook? Doe het & snel klik hier! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply