2DAY'S POSTS RUNNING

RUNNING | Goals

Jeetje, het is alweer bijna december. Vind jij ook niet dat de maanden voorbij vliegen? Ik herinner mij nog als gisteren dat ik oud & nieuw vierde met mijn vriendinnen. En inmiddels is het alweer bijna zover. Het jaar ging zo snel. Met veel behaalde doelen en ook wel dieptepunten. Maar goed Kirsten, waar wil je nou eigenlijk heen? Een jaaroverzicht doen we eind december, niet eind november ;)

Nee, ik heb heel wat doelen bereikt dit jaar. Met als topper de Halve marathon lopen, voor de eerste keer en binnen de twee uur. Beide behaald! Dus dacht ik zo… Het wordt tijd voor nieuwe doelen! Want ja, daar begin ik altijd lekker vroeg mee :)

#1 Squats, squats, squats!! Ik nam het mij steeds voor. Maar de uitvoering was ver te zoeken. Die trend van 2013 ga ik dan maar in 2014 uitvoeren hihi.

#2 Lovely Little sixpack. Tja,  dus eigenlijk gewoon de buikspieren. Doe het nou maar gewoon! Mooi te combineren met de eerste. En het is ook nog handig na al dat lekkere eten in december!

#3 Jaaaaaa, afgelopen jaar de halve. Dus nu…? De hele!! Jup. De hele marathon in 2014 lopen. Nu nog even hopen dat mijn gezondheid meewerkt en dan gaan we hem rocken!

Drie mooie doelen toch? En nog redelijk haalbaar denk ik? Ik heb er nog meer hoor, ook hele leuke met girlontherun, maar die lees je echt pas aan het einde van december :)

Wat zijn jouw doelen voor aankomend jaar?

Liefs, Kirsten

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hilde
  25 november 2013 at 20:59

  Het jaar vliegt inderdaad voorbij. Ben heel benieuwd naar doel 3. Het woord marathon spookt ook steeds vaker door mijn hoofd, dus wie weet… Welke marathon heb jij in de gedachten? Mijn doelen zijn verder meer core-training en in maart de halve marathon van berlijn. In de halve marathon heb ik echt superveel zin!!

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   26 november 2013 at 11:59

   Ja bizar he! Oeh… aan welke marathon zit jij te denken? Ik wil het liefste die van New York lopen natuurlijk, maar helaas is die financieel gezien niet haalbaar. Ik had graag voor een goed doel willen lopen, maar dat is nu wat laat. Dus ik twijfel nog, ik denk die van Amsterdam gewoon! Op 25 oktober. Dan heb ik nog even ;) Ah leuk de halve van Berlijn! Die lijkt mij ook echt heel leuk om te lopen!! Veel plezier!

 • Reply
  Janie
  26 november 2013 at 14:25

  Een marathon lopen doe je niet zomaar ‘even’. Het trainen naar een marathon doe je als je verantwoord bezig bent en respect voor je lichaam hebt een aantal jaren over. In dat tempo dat jij het wilt loop je van het ene probleem in de andere. Van de ene blessure in de andere. Een marathon lopen bereik je niet in een paar maanden met wat hardlooptrainingen. Gebruik je gezonde verstand, heb respect voor je lichaam en bouw LANGZAAMAAN stapje voor stapje je trainingen uit.

  • Reply
   Kirsten Lofers Adema
   26 november 2013 at 16:51

   Hoi Jane,
   Bedankt voor je advies! Ik neem het mee!:)

  Leave a Reply