2DAY'S POSTS RUNNING

RUNNING | Progressie & rust

Jep, het gaat de goede kant op! Mijn tijden worden sneller, mijn techniek gaat voorruit en het herstellen begint steeds eerder. Desondanks is het nog steeds pittig, je kent het gezegde misschien wel, dat lopen niet makkelijker wordt maar jijzelf alleen sneller.

Maar met dat resultaat mag je ook heel blij zijn! Aankomende zondag sta ik aan de start van de 5km Zandvoort en met die in het vooruitzicht hou ik mij een beetje kalm deze week. (Verstandig he?:) mijn doel is in 24 minuten lopen, maar of ik daar ook echt voor ga hangt helemaal af van hoe mijn lichaam aan voelt.

Ik heb er in ieder geval heeel veel zin in, en ik krijg er nog meer zin in wanneer ik zie hoeveel van jullie mee lopen! Ben benieuwd of wij elkaar gaan spotten! Lijkt mij in ieder geval onwijs tof.

Ennuh, aankomende donderdag komt er nog een leuk nieuwtje online, maar daar lees je dan meer over. :)

Tot zondag?

Liefs, Kirsten

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lindsey
  24 maart 2014 at 21:27

  Succes met je wedstrijd! Ik kan helaas niet meelopen in verband met werk. Je hebt een mooi doel, ik zal voor je duimen.

 • Reply
  Marjolein
  25 maart 2014 at 07:50

  Goed doel, dat moet vast lukken! Als je door de mensenmassa heen bent (de Zandvoort circuit run?), kan je lekker je eigen tempo lopen. Volgens mij wordt het ook heel lekker korte broeken/shirts weer deze zondag!
  Zelf had ik dit weekend bij een crosswedstrijd 25 minuten, terwijl mijn pr op een niet-modderig parcours 23 laag is haha…

 • Leave a Reply