2DAY'S POSTS

Update halve marathon training; de laatste week!

 

Aanstaande zondag is het alweer zo ver! Dé halve marathon! Daar waar ik nu al een paar maanden naar toe train. Daar waar ik al zo lang naar uit kijk. Het is bijna, nog 5 dagen en ik verschijn aan de start.

Hoe gaat het met mijn trainen? Tja, zullen we dit kopje even overslaan? Want het is dramatisch. Vorige week liep ik de Nike WOTN 10 km. met gemak in 51:15. Vervolgens werd ik ziek, kreeg ik antibiotica en daar zit ik nog steeds aan. (Nog 2 dagen te gaan.) En mijn training? Die viel in het water.

Ik werd aangenomen bij mijn nieuwe werk, moest naar trainingen in Utrecht en werd ingewerkt. Daarnaast heb ik nog twee weken les en moet ik nu van alles voor mijn studie inleveren. Ik wil jullie niet belasten met mijn privé leven, maar het is druk en chaotisch op dit moment. Plus mijn niet fitte gevoel, tja.. dat maakt dat ik dit stukje liever over sla.

Dus richt ik mij op de toekomst! Wat ga ik deze week nog doen ter voorbereiding? Ik wil morgen toch nog een stuk lopen, 5 kilometer ofzo. Gewoon om weer even vrolijk te zijn van het lopen. Verder wil ik mij richten op buik- en armspieren. Gezonde voeding en rust. Ik wil top fit aan de start verschijnen zondag, zodat ik hem hoe dan ook kan uitlopen!

Herkennen jullie dit soort stress, vlak voor je grote moment? 
Wat doe jij om weer tot rust te komen? 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marissa
    28 mei 2013 at 18:00

    Succes!!

  • Leave a Reply